SEX

Οι 3 στάσεις του σεξ που προτιμούν γυναίκες και άντρες

Το Κουτάλι αρέσει σε σένα γιατί είναι μία στάση τρυφερότητας. Εκείνος ψηφίζει το Ιεραποστολικό γιατί του δίνει μια αίσθηση πρωτοβουλίας. Στο σεξ συνήθως είναι όλα ωραία, ειδικά όταν υπάρχει πάθος και συναίσθημα- δηλαδή χημεία. Κάποιες στάσεις όμως είναι πιο βολικές για τις γυναίκες ή τους άντρες. Για τις παρακάτω 3 επικρατεί ομοφωνία: αρέσουν και στα 2 φύλα εξίσου, αποτελούν επιλογές σίγουρες, δοκιμασμένες, επιτυχημένες. Κι όταν στον έρωτα η απόλαυση είναι ίδια για όλους, η χαρά είναι διπλή.

Γυναίκα από πάνω

Μία κατάσταση win win, αγαπημένη ανεξαρτήτως φύλου. Εσύ την επιδιώκεις γιατί σχεδόν ταυτίζεται με τον οργασμό σου, εκείνος ακριβώς για τον ίδιο λόγο- λατρεύει ό,τι σου συμβαίνει ενώ βρίσκεσαι από πάνω του- συν ότι έχει εξαιρετική θέα (ΕΣΕΝΑ) χωρίς να κουράζεται ιδιαίτερα, αφού απολαμβάνει ξαπλωμένος ανάσκελα μία φανταστική κατάσταση. Φυσικά και δεν είναι τυχαίο που στήνεστε έτσι κάθε μα κάθε φορά που κάνετε σεξ. Είναι σαν κάτι σαν νόρμα αυτή η στάση. 

Στάση Doggie

Ίσως έχει επικρατήσει μια αίσθηση πως η στάση του σκύλου στο σεξ (κι όχι στη γιόγκα) είναι πιο φιλική στα αρσενικά παρά σ’ εμάς τις γυναίκες. Για ξανασκέψου το λίγο. Το ‘κανες; Ακριβώς αυτό που μόλις σκέφτηκες θα σου πω: Η βαθιά διείσδυση που επιτυγχάνεται σ’ αυτό το position είναι το χαρακτηριστικό που την ανεβάζει τόσο ψηλά στη λίστα με τις unisex χαρές στο σεξ. Αυτό, μαζί με την επιλογή “τράβα μαλλί ανεβαίνουμε”, την οποία δίνει όσο καμία άλλη του είδους της. Αλλιώς, η πιο εξευγενισμένη, κοινή εκδοχή του περίφημου BDSM δίπτυχου κυρίαρχος/υποτακτική.

Ιεραποστολικό

Σιγά που θα έλειπε το ιεραποστολικό από το top 3. Αν έχεις κάποια Α πιθανότητα να βιώσεις ταυτόχρονο οργασμό με τον παρτενέρ σου, θα συμβεί εδώ, σ’ αυτή τη στάση. Διείσδυση αξιώσεων, επίτευξη οικειότητας καθώς βλέπετε ο ένας τα μουτράκια του άλλου, άνετη και βολική, μπορεί να κρατήσει αρκετή ώρα- την οποία ενδεχομένως να χρειάζεστε ώστε να δείτε τα γνωστά “αστεράκια” παρέα και με μηδενικά ακροβατικά, τα οποία η αλήθεια είναι πως κουράζουν από ένα σημείο κι έπειτα.