SEX

Οι 10 προχωρημένες στάσεις που πρέπει να δοκιμάσεις στο σεξ

Δεν έχει σημασία αν με τον παρτενέρ σου είστε στην αρχή της σεξουαλικής σας συνύπαρξης ή αν κολλάτε ένσημα εδώ και χρόνια. Η ανανέωση είναι κάτι που μετά από 5-10 φορές που έχεις κοιμηθεί με τον άλλο αρχίζει και γίνεται κάπως απαραίτητη κι εννοείται πως όσο πιο πολύ μαζί, τόσο πιο επιτακτική. Άλλωστε σύμφωνα με μια πρόσφατη σχετική έρευνα ένα από τα μυστικά για να φτουρήσει η μακροχρόνια σχέση είναι η ερωτική ανανέωση. Αν λοιπόν το σεξ σας προσομοιάζει στη "Μέρα της Μαρμότας" και σας έχει "φάει" το ιεραποστολικό και το doggy style είναι ώρα για αλλαγή. Η συνήθεια και η βαρεμάρα σπάει κυρίως με νέες στάσεις, λιγότερο ή περισσότερο περίπλοκες. Όπως: 

Η Κούνια η Μπέλα

Πώς: Οκλαδόν, με τα πόδια σου περασμένα πάνω από τα δικά του. Αποδίδει τόσο σε αργό όσο και σε γρήγορο ρυθμό. 

Γιατί: Είναι woman-friendly. Συνδυάζει σεξ με αγκαλίτσα και face to face επαφή. Απο τις στάσεις που επισφραγίζουν το συναίσθημα. 

Ναι μεν αλλά: Είναι πιο δύσκολη απ’όσο δείχνει.Για να πετύχει θέλει γερή στύση και μία σχετικά καλή φυσική κατάσταση για να μη την λήξετε στα 15”.

Ο Νιαγάρας

Πώς: Βρίσκεστε στον καναπέ. Εκείνος ανάσκελα με το κεφάλι στο πάτωμα και τα πόδια στο κεφάλι του καναπέ. Εσύ (του) κάθεσαι από πάνω. Προχωρημένη παραλλαγή του Cowgirl.

Γιατί: Για πραγματικά βαθιά διείσδυση.

Ναι μεν αλλά: Δεν γίνεται για πολλή ώρα, θα σε κουράσει. Εκείνος θα είναι αραχτός, λίγο το αίμα στο κεφάλι θα του ανέβει, αλλά χαλάλι.

Το Ίσιο Ιεραποστολικό

Πώς: Κλασικό ιεραποστολικό, μέχρι ενός σημείου, δηλαδή εσύ ανάσκελα από κάτω, εκείνος από πάνω σου αλλά με τα πόδια του κολλημένα επίμονα στο στρώμα (ή σε όποια άλλη επιφάνεια το δοκιμάζετε) και τη λεκάνη του λίγα εκατοστά πιο πάνω από το συνηθισμένο. Updated εκδοχή της κλασικής στάσης, γνωστή ως “Τεχνική Ευθυγραμμισμένης Συνουσίας”.

Γιατί: Το πυελικό του οστό να ακουμπά την κλειτορίδα σου. Ο οργασμός σου είναι μονόδρομος. 

Ναι μεν αλλά: Δεν έχει αλλά, λίγο τα ποδαράκια σας θα πονέσουν.

Το 69 Πλαγίως

Πώς: Ό,τι λέει ο τίτλος, αλλά στη μια πλευρά αντί για εντελώς ανάσκελα-μπρούμυτα.

Γιατί: Για έξτρα ελευθερία κινήσεων (το κλασικό 69 ομολογουμένως σου “δένει” τα χέρια) και για να μην πιάνεται ο λαιμός του ανθρώπου που βρίσκεται από κάτω σου.

Ναι μεν αλλά: Αν δεν είστε φαν του 69, δεν έχει νόημα να δοκιμάσετε την παραλλαγή του.

Η Sexy Πλύση

Πώς: Εκείνος κάθεται πάνω στο πλυντήριο κι εσύ οκλαδόν πάνω του. Ανεβαίνετε λίγο πριν το στύψιμο. 

Γιατί: Ανεβείτε και θα καταλάβετε γιατί (κουνάει υπέροχα).

Ναι μεν αλλά: Το αποφεύγετε αν κάποιος είναι επιρρεπής στους ιλίγγους και τις ναυτίες.

Το Μπαλαρινάτο

Πώς: Είστε όρθιοι, τον αγκαλιάζεις με το ένα πόδι λυγισμένο (σου το βαστάει).

Γιατί: Κάνετε ποιοτικό bonding, ευνοούνται τα φιλιά σας και το eye contact.

Ναι μεν αλλά: Θέλει μία καλή φυσική κατάσταση και αξιόπιστη στύση.

Το TRX

Πώς: Τη λέμε έτσι γιατί το στήσιμό της παραπέμπει σε μία πολύ χαρακτηριστική άσκηση κοιλιακών που γίνεται με ιμάντες. Εσύ ισορροπείς στα χέρια σου τα οποία βρίσκονται σε έκταση, εκείνος βρίσκεται από πίσω σου, σε πιάνει από τη μέση και τα πόδια σου τυλίγονται γύρω του. Χαμός.

Γιατί: Είναι πρόκληση και επιτρέπει σπουδαία διείσδυση.

Ναι μεν αλλά: Δύσκολο task. Ειδικά αν δεν έχεις γυμνασμένα χεράκια.

Η 1 ΠΑΡΑ 20

Πώς: Εσύ ξαπλωμένη ανάσκελα, εκείνος μπρούμυτα από πάνω σου, σχηματίζετε κάτι σαν “Χ”

Γιατί: Για να δοκιμάσετε κάτι αληθινά διαφορετικό.ν

Ναι μεν αλλά: Δεν είναι για πολλή ώρα, την κάνετε, αισθάνεστε και πολύ προχωρημένοι, πάτε παρακάτω.

Το Μαγικό Βουνό

Πώς: Κάθεστε ο ένας απέναντι στον άλλο, με πόδια λυγισμένα, τα δικά σου περασμένα από πάνω του, τα χέρια σας τεντωμένα στο ύψος των ώμων, οι παλάμες ακουμπάνε το στρώμα. Και σπρώχνετε.

Γιατί: Αν το κάνετε σωστά η κλειτορίδα σου θα ακουμπάει πάνω στο πυελικό του οστό για άλλη μια φορά. Κι αυτό θα σε κάνει να φτάσεις σε οργασμό, αν έχετε υπομονή (κι εκείνος επίμονη στύση).

Ναι μεν αλλά: Είναι ασυνήθιστη στάση, ίσως ένας από τους δυο σας “λυγίσει” πρόωρα.

Η Όρθια Υποταγή

Πώς: Είστε όρθιοι, εκείνος στέκεται από πίσω σου, εσύ σκύβεις τον κορμό σου, με ελάχιστα λυγισμένα πόδια, εκείνος σε πιάνει από τους καρπούς και κρατάτε κόντρα.

Γιατί: Σ’ αυτή τη στάση τα τοιχώματα του κόλπου σου είναι πιο “κλειστά”, άρα η τριβή πιο έντονη.

Ναι μεν αλλά: Μη λυγίζεις πολύ τα πόδια, δεν βολεύεται ο παρτενέρ. Επίσης παρά το απολαυστικό της υπόθεσης, αν είσαι κλειτοριδική δύσκολα θα έρθει η κορύφωση.