SEX

Μπορεί μια γυναίκα να έχει δύο οργασμούς ταυτόχρονα;

Κολπικός ένα, κλειτοριδικός δύο (η σειρά τυχαία). Αυτά; Όχι. Υπάρχει και ο blended orgasm (που λένε και στο χωριό μου) aka ο συνδυασμός των δύο παραπάνω. Ταυτόχρονη κορύφωση στον κόλπο και την κλειτορίδα. Ευχάριστα τα νέα ομολογουμένως.

Ο μεικτός οργασμός που λες, είναι η παράλληλη υπερδιέγερση της κλειτορίδας και του κόλπου. Τι εννοείς “δεν υπάρχει κολπικός οργασμός”; Κανείς δεν μπορεί να μιλήσει με απόλυτη βεβαιότητα γι’ αυτό. Άβυσσος η ψυχή της γυναίκας (και όχι μόνο).

Ειδικός επί του θέματος είναι ο γνωστός Δρ. Barry Komisaruk, καθηγητής Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο Rutgers, ο οποίος μάλιστα υποστηρίζει  (το΄χει ψάξει ιδιαιτέρως) πως κατά τη διάρκεια του μεικτού οργασμού τα γεννητικά νεύρα, η κλειτορίδα, τα πυελικά νεύρα, ο κόλπος, τα πνευμονογαστρικά νεύρα (δεσμίδα νεύρων που ξεκινούν από το εγκεφαλικό στέλεχος, κατεβαίνουν προς την καρδιά και συνεχίζουν προς την κοιλιακή χώρα) και ο τράχηλος διεγείρονται ταυτόχρονα οδηγώντας σ’ έναν τόσο έντονο και σύνθετο οργασμό που οι παρευρισκόμενοι θα θυμούνται για πολύ καιρό.

Ποιο είναι το μυστικό του μεικτού οργασμού;

Κανείς δεν έχει ιδέα. Είναι θέμα τύχης να συμβεί. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η έντονη ερωτική έλξη, αλλά από ‘κει και πέρα συνταγή δεν υπάρχει, συμβαίνει εκεί που δεν το περιμένεις, όπως πολλά ακόμα ευχάριστα στη ζωή ετούτη και ειδικότερα στο σεξ.