SEX

Η στάση που θα δοκιμάσεις στο σεξ όταν βαρεθείς το ιεραποστολικό

Στο άκουσμά της ο συνειρμός οδηγεί σε ένα από τα κεντρικά topics του λεσβιακού σεξ. Η στάση ψαλίδι, το scissoring όπως ίσως το λένε στο χωριό σου δεν αφορά όμως μόνο την girl on girl ερωτική επαφή. Είναι μια στάση υπεράνω σεξουαλικών προτιμήσεων, αφού εφαρμόζει άψογα και στο κρεβάτι ενός straight ζευγαριού. Αν λοιπόν και όποτε νιώσεις την ανάγκη με το ταίρι σου να ανανεώσετε το ερωτικό status quo σας και να ταρακουνηθείτε συθέμελα, τη βάζεις στην ατζέντα.

Πώς γίνεται;

Λογικά γνωρίζεις ήδη, αλλά αφού υπερθεματίζω, ας το κάνω σωστά. Ξαπλώνετε, εκείνος γυρνάει στο πλάι εσύ ανάσκελα με κλίση προς τη μία πλευρά ώστε να κοιτάζεστε στα μάτια,  περνάς το ένα σου πόδι πάνω από τη μέση του και εκείνος διεισδύει. Ως στάση το ψαλίδι προϋποθέτει αρκετή λίπανση και αποτελεί βάση για πολλές παραλλαγές, σε διάφορες γωνίες, αν τα πόδια λυγίσουν πιο πολύ. Στην περίπτωση που η φυσική κατάστασή σας είναι σ’ ένα Α επίπεδο και η λεκάνη σηκώνεται με ευκολία, η στάση αυτή αποκτάει περισσότερο ενδιαφέρον.

Ok, ίσως χρειαστεί λίγος χρόνος μέχρι να βολευτείτε, αλλά άπαξ και το βρείτε, θα την εκτιμήσετε ως εναλλακτική αντί για τις γνωστές, by the book στάσεις στις οποίες όλα αρχίζουν και τελειώνουν συνήθως. Στα ατού της το γεγονός ότι επιτρέπει τη διείσδυση σε βάθος, την ίδια στιγμή που η κλειτορίδα σου βρίσκεται σε μόνιμη τριβή με το ηβικό οστό, το οποίο και ευνοεί τον οργασμό σου. Το βασικό μειονέκτημά της ειναι ότι δεν επιτρέπει πολλές κινήσεις.