SEX

Έρευνα: Αυτό που “ανάβει” στο σεξ το 90% των αντρών και το 77% των γυναικών

Ποιο είναι το πιο σέξι χαρακτηριστικό των ανθρώπων την ώρα του σεξ; τι είναι αυτό που αυξάνει την έλξη, ανεβάζει τις ταχύτητες, δίνει ώθηση και λειτουργεί διεγερτικά (την ώρα του σεξ πάντα); Η ιστοσελίδα έθεσε το ερώτημα και πάνω από 5.000 χρήστες της έσπευσαν να μας ανοίξουν τα μάτια. Ή το στόμα.

Γιατί το 90% των αντρών και το 77% των γυναικών συμφώνησε πως οι αναστεναγμοί και κυρίως τα ερωτικά βογγητά είναι ό,τι πιο ερωτικό μπορεί να συμβαίνει κατά τη διάρκεια του σεξ.

Συγκεκριμένα το 77% των αντρών παραδέχτηκε ότι πολύ του αρέσει το dirty talk με το 73,5 των γυναικών να εγκρίνει και να επαυξάνει. Οι βαρείς αναστεναγμοί λειτουργούν αφροδισιακά για το 60% των αντρών και το 45% των γυναικών. Απαραίτητη προϋπόθεση βέβαια ώστε όλα αυτά να κορυφώνουν τη λίμπιντο, είναι να γίνονται στ’ αλήθεια. Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα και τα «αχβαχ» που γίνονται υποκριτικά, καταλήγουν σε σκέτο φιάσκο. Είναι κάπως αστείο.

 

Η έκφραση «Ω Θεέ Μου!» συνοδευόμενη από βογγητό ή και μικρή κραυγή ανάβει το 50% των αρσενικών. Κάτι που δεν ισχύει αντίστοιχα για τις γυναίκες οι οποίες θα παρακαλούσαν πολύ τους άντρες να μην βογγάνε με την ψυχή τους. Οι βρισιές επιτρέπονται την ώρα του σεξ και για τα δύο φύλα.

Στον αντίποδα το 13% των γυναικών που το προτιμούν «σιγανά και ταπεινά». Μπορούν να κάνουν εξαιρετικό χωριό με το 8% των αντρών που θέλουν τη γυναίκα μουγγοθόδωρο στο σεξ.