SEX

7 πράγματα που (πραγματικά) πιστεύουν οι άντρες για το σεξ

''Τι στο καλό να έχει στο μυαλό του για το σεξ που κάνουμε'', αυτή η ερώτηση έχει ειπωθεί από εκατομμύρια γυναίκες όλα αυτά τα χρόνια (και από εκατομμύρια άντρες, για να είμαστε δίκαιες) και για ένα παράξενο λόγο εξακολουθούμε να μην βρίσκουμε μια ικανοποιητική απάντηση. Για να βάλουμε ένα τέλος σε αυτή την παράνοια, κάναμε μια μικρή έρευνα και καταγράψαμε 7 (από τα δεκάδες) πράγματα που σκέφτεται ένας άντρας σχετικά με το σεξ. Spoiler. Είναι απολύτως φυσιολογικές σκέψεις, τις οποίες έχουμε κάνει και εμείς.

1. Το τρίο δεν είναι τόσο καλή ιδέα τελικά

Μια από τις μεγαλύτερες φαντασιώσεις των αντρών είναι να κάνουν σεξ ταυτόχρονα με δύο γυναίκες- μια ιδέα που τους έχει δημιουργηθεί εξαιτίας των ταινιών πορνό. Στην πραγματικότητά όμως αρκετοί άντρες παραδέχονται ότι δεν είναι τόσο καλή ιδέα, κυρίως γιατί ενθουσιάζονται περισσότερο με το γεγονός ότι ζουν τη φαντασίωσή τους παρά με την ίδια την πράξη.

2. Έχουν και εκείνοι ανασφάλειες

Αν νομίζεις ότι μόνο εσύ έχεις ανασφάλειες για το σώμα και τις επιδόσεις σου όταν κάνεις σεξ με τον σύντροφό σου κάνεις πολύ μεγάλο λάθος. Οι άντρες μπορεί να είναι πιο καλοί με τον εαυτό τους και να μην κρίνουν τόσο αυστηρά την εμφάνισή τους όπως οι γυναίκες, αλλά όσον αφορά το σεξ μπορούν να φρικάρουν εξίσου με εσένα.

3. Δεν είναι καλό να μοιράζεσαι πάντα τις φαντασιώσεις σου

Μια υγιής σεξουαλική σχέση μεταξύ δύο ενηλίκων απαιτεί ειλικρίνεια και εμπιστοσύνη, αλλά μερικά πράγματα δεν μοιράζονται το ίδιο εύκολα και ίσως είναι καλύτερα να το σκεφτείς αρκετά πριν το μοιραστείς. Στην τελική καμία γυναίκα δεν θέλει να ακούσει ότι ο σύντροφός της φαντασιώνεται την κολλητή της.

4. Τους αρέσει να παίρνει η γυναίκα τον έλεγχο

Δεν υπάρχει κανένας κανόνας που να λέει ότι ο άντρας πρέπει να έχει πάντα τον έλεγχο στο σεξ, μάλιστα μεγάλο ποσοστό του αντρικού πληθυσμού θέλει να έχει η γυναίκα το πάνω χέρι στο κρεβάτι.

5. Θέλουν να βλέπουν πορνό με την κοπέλα τους

Οι άντρες είναι οπτικοί τύποι, σε αντίθεση με τις γυναίκες που την θέλουν και την εγκεφαλική διέγερση για να απολαύσουν το σεξ. Για αυτό και τους αρέσει πολύ η ιδέα να δουν μαζί με την κοπελα τους πορνό, καθώς θα τους βοηθήσει να απολαύσουν ακόμα περισσότερο την πράξη.

6. Τους αρέσει να παίζεις με τις ερωτογενείς ζώνες τους

Δεν έχουν μόνο οι γυναίκες ερωτογενείς ζώνες (τι νόμιζες!) αλλά και οι άντρες και τους αρέσει εξίσου να παίζεις με αυτές. Χάδια, φιλιά, δαγκωματιές και μασάζ είναι ευπρόσδεκτα σχεδόν από όλους!

7. Δεν είναι όλοι οι άντρες το ίδιο

Όπως και οι γυναίκες. Ο κάθε άνθρωπος λειτουργεί διαφορετικά και του αρέσουν άλλα πράγματα για αυτό και αν θέλεις να απολαύσεις το σεξ με τον σου πρέπει να αφιερώσεις λίγο χρόνο ώστε να τον μάθεις, όπως και εκείνος εσένα.