SEX

5 τρόποι να νιώθεις πιο σέξι κάθε μέρα

Πώς θα σου φαινόταν να έκανες μια λίστα με στόχους που όχι απλά δε θα θεωρείς υποχρέωσή σου να εκπληρώσεις, αλλά θα απολαμβάνεις την υλοποίησή τους; Μία λίστα που θα σε ανανεώσει ερωτικά και θα σε κάνει πιο ελκυστική; Σέξι κι όποιος αντέξει κάθε μέρα, όλη μέρα.

Μάθε καλύτερα τον εαυτό σου

Εξερεύνησε τι θες και τι σου αρέσει περνώντας λίγο περισσότερο χρόνο με τον εαυτό σου και δίνοντας προσοχή στις διαθέσεις του. Αν δεν ανακαλύψεις πρώτα τι θες εσύ, τότε πώς θα το πεις και στον σύντροφό σου;

Πες του τι ακριβώς θες

Είτε πρόκειται για μια καθοδήγηση κατά τη διάρκεια του σεξ, είτε θες να δείτε μαζί πορνό, μη διστάσεις να το μοιραστείς. Θα το εκτιμήσει και θα τον εκπλήξεις ευχάριστα.

Μην ξεχνάς τον ρομαντισμό

Όσο κι αν σκέφτεστε το σεξ, να βρίσκετε ρομαντικούς τρόπους να δείχνετε καθημερινά ο ένας στον άλλον την εκτίμηση και τον σεβασμό σας, πράγμα που σπανίζει σήμερα.

Αγόρασε σέξι εσώρουχα

Ακόμα κι αν δεν έχεις σύντροφο, όλες οι γυναίκες νιώθουμε όμορφα όταν ξέρουμε ότι είμαστε πολύ σέξι κάτω από τα ρούχα που βλέπουν όλοι. Κι όταν τύχει και σε ξεντύσει κάποιος άλλος, εκεί να δεις πάρτι.

Δώσε μια αισθησιακή νότα στην καθημερινότητα

Πρέπει να καθαρίσεις; Κάν’ το γυμνή. Θες να διαβάσεις στο σαλόνι; Κάν’ το με τα εσώρουχα. Θα μαγειρέψεις; Κάντο με ζαρτιέρες. Κατάλαβες πού το πάω.