SEX

5 κινήσεις στο σεξ που θα τον ξετρελάνουν

Μπροστά στο μέτριο σεξ, καλύτερα να προτιμήσεις το καθόλου, αφού αν επιδοθείς σε βαρετές σεξουαλικές πράξεις με τον σύντροφό σου, τότε αργά ή γρήγορα θα το συνειδητοποιήσετε και θα αρχίσετε να αναρωτιέστε τι πάει λάθος κλπ.

Όταν, λοιπόν, έχεις πραγματική όρεξη για σεξ, φρόντισε να του τη μεταδώσεις για να περάσετε και οι δύο όσο καλύτερα γίνεται στην πιο προσωπική ώρα που έχετε μέσα στην ημέρα. Καμιά φορά δεν αρκούν τα νέα εσώρουχα και το sexting, αφού αν όταν πέφτετε στο κρεβάτι, επαναλαμβάνετε τα ίδια και τα ίδια, δεν θα υπάρχει κανένα ενδιαφέρον, απλά θα κάνετε ένα μηχανικό σεξ, σχεδόν από υποχρέωση.

Κι επειδή αυτό δεν το θέλουμε καθόλου, πώς θα το αποφύγουμε; Ακολούθησε τις παρακάτω συμβουλές, κάν’ τον turbo, και ζήσε μία από τις πιο hot νύχτες της ζωής σου.

1. Όταν είσαι (λίγο) δεμένη

Όταν σου έχει δέσει τα χέρια χαμηλά στην πλάτη, ή πίσω από το κεφάλι σου, υπάρχει πάντα η αίσθηση ότι έχει τον έλεγχο και μπορεί να σε κάνει ό,τι θέλει. Τα παιχνίδια εξουσίας στο σεξ αρέσουν και στους δύο, οπότε χαλάρωσε και απόλαυσέ το – απλά πες του να μην σε δέσει και πολύ σφιχτά.

2. Σεξ μπροστά σε καθρέφτη

Ακόμα κι αν δεν κάνετε τίποτα περίτεχνο ή λιγότερο συνηθισμένο, μέχρι και το ιεραποστολικό ή το κλασικό doggy ανεβαίνει 10 επίπεδα στο sexyness αν παρακολουθείτε τους εαυτούς σας την ώρα που το κάνετε μπροστά σε έναν καθρέφτη. Μη ντρέπεσαι, θα σου αρέσει.

3. Όταν κάθεσαι στο πρόσωπό του

Αντί να περιμένεις να σε γλείψει ή να σκέφτεσαι πώς να του το ζητήσεις εσύ, το καλύτερο που έχεις να κάνεις – που θα το βρει και πολύ σέξι – είναι να κάτσεις στο πρόσωπό του, φέρνοντάς του στο πιάτο αυτό ακριβώς που πρέπει να φάει.

4. Πες του μια ιστορία

Ανεξάρτητα με τη στάση που έχετε επιλέξει, τα λόγια βοηθούν πάντα στη συντήρηση ή και την βελτίωση της ήδη υπάρχουσας ερωτικής διάθεσης. Μίλα του για τις σεξουαλικές σου φαντασιώσεις, αναλύοντας την επίμαχη στιγμή, όλα όσα φαντασιωνόσουν ότι σου έκανε, με γαργαλιστικές λεπτομέρειες.

5. Το καλό το πράγμα αργεί να γίνει

Πολλά φιλιά, χάδια, στοματικό και γενικά βασάνισέ τον, μέχρι να μην αντέχετε άλλο να περάσετε στο κυρίως πιάτο. Δοκίμασε να περάσεις τη γλώσσα σου από πολλά μέρη του κορμιού του πριν τον αφήσεις να μπει μέσα σου.