SEX

5 αλήθειες για το σεξ και τις ερωτικές σχέσεις

Η ιστοσελίδα Rooster πριν μερικούς μήνες πραγματοποίησε μία μεγάλη διαδικτυακή έρευνα, από την οποία προκύπτουν πολλά, κουλά και μη συμπεράσματα σχετικά με τις προτιμήσεις και τις πεποιθήσεις των ανθρώπων γύρω από την πιο απολαυστική πράξη του κόσμου (ΤΟ ΣΕΞ ΝΤΕ). Ξεδιαλέξαμε μερικά αρκετά ενδιαφέροντα και σου τα παρουσιάζουμε, ώστε να λάβεις γνώση και συμμόρφωση και κυρίως για να μην νιώθεις ότι είσαι η μόνη που σκέφτεται διάφορα γύρω από το σεξ.

Οι άντρες σκέφτονται πιο πολύ το σεξ. Οι γυναίκες το κάνουν περισσότερο

Σύμφωνα με την έρευνα του Rooster, τα αρσενικά κάνουν σκέψεις που δεν θα πιστέψεις με περιεχόμενο άκρως πονηρό γύρω στις 9,2 φορές την ημέρα. Τα θηλυκά πάλι το ‘χουν στο νου τους 5,6 φορές το 24ωρο. Στο τέλος της μέρας όμως, τα κορίτσια το κάνουν πιο πολύ πράξη, αφού καταθέτουν ότι κάνουν σεξ κατά μέσο όρο 3 φορές την εβδομάδα σε αντίθεση με τους άντρες που απάντησαν ότι σεξουλιάζονται το πολύ 2 φορές μέσα στην εβδομάδα.

Το threesome με 2 γυναίκες είναι πιο δημοφιλές

Δηλαδή το τρίπτυχο γυναίκα- άντρας- γυναίκα (33, 3%) δουλεύεται πιο πολύ από το άντρας-γυναίκα- άντρας (5,9%). Άλλωστε μια γυναίκα δύο άντρες κομπολόι δίχως χάντρες, είναι γνωστό αυτό.

Ο λαός το spanking θέλει 

Το ερώτημα που τέθηκε ήταν το εξής: «ποια χαλαρή kinky μέθοδος είναι η αγαπημένη σας στο σεξ;». Νικητής αναδείχθηκε το spanking (72,5%) κι ακολούθησαν τα εξής: dirty talk (70,6%), στάση 69 (70,6%), χρήση δονητή και dildo (58,8%), αυνανισμός ο ένας στον άλλο (54,9%). 

Δείξε μου τον φίλο σου

Το 20% των συμμετεχόντων δήλωσαν ότι έχουν fuck buddy και σίγουρα δεν είναι οι μόνοι εκεί έξω.

Η σχέση κάνει καλό στο κρεβάτι

Οι άνθρωποι που είναι σε σχέση είναι περίπου 3 φορές πιο ικανοποιημένοι από τη σεξουαλική τους ζωή σε σχέση με όσους δηλώνουν single και κάνουν περιστασιακό σεξ με διάφορους ερωτικούς συντρόφους.