SEX

4 συνηθισμένες ερωτικές φαντασιώσεις που μπορούν να πάνε εντελώς στραβά

Δεν φταις εσύ φίλη μου, η φαντασία σου τα φταίει (που λέει κι ο #νταλαρας). Οι πιο απόκρυφές μας σκέψεις, το αλάτι και το πιπέρι της ερωτικής επαφής, οι φαντασιώσεις μας, αυτά που διεγείρουν το μυαλό και το σώμα μας, η φωτιά που μας καίει σαν σπίρτα και πυροδοτεί το πάθος (ΑΣ ΜΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ), δεν ελέγχονται. Πλάθονται με σκέψεις και με λίγη θέληση και τόλμη γίνονται πραγματικότητα. Αλλά όπως ισχύει παντού, έτσι κι εδώ, η θεωρία καμιά φορά στην πράξη, δεν εφαρμόζεται όπως το είχαμε...φαντασιωθεί. Αυτές οι ταινίες μας έχουν καταστρέψει να ξέρετε.

Και κάπως έτσι, βιώνονται επικά τραγελαφικά σκηνικά που δεν ξεχνιούνται με τίποτα. Ακολουθούν 5 συχνές ερωτικές φαντασιώσεις και ο κίνδυνος που παραμονεύει σε καθεμία από αυτές.

Σεξ σε δημόσιο χώρο

Το Concept: Είναι αυτή η γνωστή, εθιστική αίσθηση του απαγορευμένου και του ρίσκου. Για να μην  αναφερθώ σ’ αυτό το καταπιεσμένο ένστικτο της επιδειξιομανίας που έχουμε βαθιά μέσα στη φύση μας ριζωμένο. Γρήγορο σεξ στο μπαλκόνι, στο ασανσέρ, στην τουαλέτα του μπαρ, στην οικοδομή, οπουδήποτε υπάρχει πιθανότητα να σας δουν.   

O Κίνδυνος: Η μαγεία της είναι και η παγίδα της φαντασιώσης αυτής: Να σας κάνουν τσακωτούς κανονικά. Και να ‘ναι κανένας περαστικός δεν έγινε και τίποτα. Στην χειρότερη γίνεστε θέαμα για τον ματάκια της περιοχής, στη χείριστη για συγγενή πρώτου βαθμού και στην εσχάτη των εσχάτων για τα όργανα της τάξης μετά από καταγγελία ενός ξενέρωτου ανθρώπου. Περνάτε το βράδυ στο κρατητήριο για προσβολή της Δημοσίας Αιδού. Είπαμε, #εμπειριες.

Oral Sex στο αμάξι. Εν κινήσει.

Το Concept: Γιατί φίλη μου πράγματι, μερικές φορές σημασία έχει το ταξίδι, όχι ο προορισμός. Ναι, το ερωτικό μπερδεγουέι μέσα στ’ αμάξι είναι σέξι. Το oral sex επίσης. Πάει όμως να το κάνετε με σβησμένη μηχανή; Πάρκαρετέ το ρημάδι στην άκρη του δρόμου.

Ο Κίνδυνος: Καταλαβαίνεις ότι αναφέρομαι στην περίπτωση που οδηγεί εκείνος και σ’ έχει συνοδηγό. Το ρίσκο είναι μεγάλος, μοιραίο, ίσως και ανεπανόρθωτο. Δεν είναι δύσκολο να σκεφτείς από πού θα “γαντζωθείς” στο πρώτο απότομο φρενάρισμα. Οι ελληνικοί δρόμοι επίσης έχουν λακκούβες. Κυκλοφορούν και νταλίκες, πούλμαν, οχήματα ψηλότερα από το δικό σας. Τα βιντεάκια ανεβαίνουν για πλάκα στα ίντερνετς. Τι άλλο ακόμα θέλεις να σου πω για να κρατηθείς μέχρι να φτάσετε κάπου που θα μπορείς να κάνεις αυτό που θες με την ησυχία σου;

Σεξ στον χώρο εργασίας

Το Concept: Βράδυ, όταν έχουν φύγει όλοι. Πάνω στον καναπέ, στο γραφείο του αφεντικού, στα τιμολόγια, στο φωτοτυπικό. Με τον συνάδελφο, με τον άντρα σου, με τον fuck buddy, μικρή σημασία έχει.

Ο Κίνδυνος: Μια ξεγυρισμένη μεν αλλά ένδοξη απόλυση. Τώρα πια και οι τοίχοι έχουν αυτιά, μη σου πω και μάτια (έχεις ακούσει τον όρο “κρυφές κάμερες”;. Τη σκαπουλάρεις μόνο αν το πρόσωπο είναι ο υπάλληλος security του κτιρίου. Αυτό είναι το ένα κακό σενάριο, το δεύτερο είναι να σας δει συνάδελφος και να το βγάλει βούκινο. Να μείνετε στην ιστορία ως οι 2 εργαζόμενοι της εταιρείας που έκαναν σεξ και μαθεύτηκε. Ειλικρινά δεν ξέρω τι είναι χειρότερο, να χάσετε τη δουλειά σας ή την καλή σας φήμη.

Σεξ στη θάλασσα

Το Concept: Διαχρονικό κι επίκαιρο. Ήλιος, ερημική παραλία μακριά και σεξ στην ακροθαλασσιά. Να κυλιέστε σαν τα ιπποποταμάκια γυμνοί πάνω στην άμμο, να βουτάτε με πάθος μέσα στο νερό, να γίνεται χαμός. Σκηνικό ‘From Here to Eternity. Εσύ Deborah Kerr, αυτός Burt Lancaster.

Κίνδυνος: Κοίτα τώρα να δεις τι πάθατε, κολλήσατε σαν τους σκύλους. Γίνατε ένα, κυριολεκτικά. Κι αυτή η ριμάδα η άμμος πώς γίνεται να πηγαίνει να τρυπώνει παντού; Την επόμενη μέρα, έρχεται και μία φαγούρα που φωνάζει ΓΙΟΥ ΧΟΥ ΜΥΚΗΤΕΣ. Εμ, όταν εκθέτεις τόσο τον κόλπο σου, παίρνεις ένα ρίσκο. Την επόμενη περιοριστείτε στη στρωμένη σας πετσετούλα.