SEX

3 πράγματα που δεν πρέπει να κάνεις στο sexting

Όλες λίγο πολύ έχουμε ενδώσει κάποια στιγμή στο sexting, και να σου πω και κάτι, γιατί όχι; Καλλιεργείς και ένα άλφα σεξουαλικό προφίλ, ο άλλος θέλει να σε δει σαν τρελός και είναι και ένας τέλειος τρόπος να πάρεις μια ιδέα και για το τι μέλλει γενέσθαι στο κρεβάτι.

Αν είσαι με το κινητό ανά χείρας και ετοιμάζεσαι να κάνεις ένα πιο καυτό chat με το φλερτ, τον σύντροφο ή τον εραστή σου, ρίξε μια ματιά σε όσα καλό θα ήταν να αποφύγεις πριν ξεκινήσετε το sexting.

1. Μην το πας γρήγορα

Όταν χτίζεις σιγά σιγά τη σεξουαλική ένταση, τότε θα είναι όλο και πιο σέξι η μεταξύ σας αλληλεπίδραση και προσμονή να βρεθείτε από κοντά. Ξεκίνα πρώτα με το ότι δεν μπορείς να σταματήσεις να τον σκέφτεσαι και αναλύεις αργότερα τι τον φαντάζεσαι να σου κάνει.

2. Μην στείλεις εικόνες στις οποίες φαίνεται το πρόσωπό σου

Στείλε όσο γυμνό θες, αλλά φρόντισε να μην φαίνεται στις φωτογραφίες που τραβάς οτιδήποτε αναγνωριστικό: σίγουρα μη βάλεις το πρόσωπό σου στο κάδρο, αλλά πρόσεξε ακόμα και κάποιο τατουαζ ή σημάδι που τυχόν έχεις.

3. Μην το ξεκινήσεις αμέσως

Αν γνωριστήκατε μόλις, μπορείς να περιμένεις λιγάκι. Εκτός αν θες από την αρχή, το μόνο που θα υπάρχει μεταξύ σας να είναι το σεξ. Δωσ’ του κάτι να έχει να περιμένει αν είναι φρέσκια η σχέση. Μπορείς να αφήνεις υπονοούμενα, αλλά περίμενε λίγο μέχρι να ξεκινήσεις το δεινό dirty talk.