SEX

3 πράγματα να κάνεις 24 ώρες πριν το σεξ για να γίνει ακόμα πιο συναρπαστικό

Μπορεί το σεξ να είναι πιο καυτό όταν δεν το έχεις προγραμματίσει, αλλά δυστυχώς η καθημερινότητα είναι τέτοια που δεν επιτρέπει πάντα να κάνεις τόσο αυθόρμητες κινήσεις. Όταν, λοιπόν, ξέρεις από πριν ότι θα βρεθείτε για να κάνετε σεξ, υπάρχουν κάποια tips για να το απογειώσεις.

Αν έχεις ένα χρονικό περιθώριο 24 ωρών πριν από τη μεγάλη στιγμή, οι παρακάτω συμβουλές θα σε βοηθήσουν να μπεις στο σωστό το mood και να νιώσεις η θεά που είσαι ώστε να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό στο κρεβάτι.

1. Τελείωνε με τις υποχρεώσεις σου

Το να μπεις σε μια πιο σέξι διάθεση μπορεί να είναι αρκετά δύσκολο όταν είσαι αγχωμένη κι έχεις εκκρεμότητες στην λίστα της ημέρας σου. Το 24ωρο που προηγείται της μεγάλης νύχτας έχεις αρκετό χρόνο τον οποίο και θα σε συμβούλευα να διαθέσεις στο να τελειώσεις με ό,τι έχεις να κάνεις από θέμα δουλειάς ή προθεσμίες που κοντεύουν και πρέπει να προλάβεις.

2. Περιποιήσου τον εαυτό σου

Αυτό σημαίνει από το να κάνεις peeling και μάσκα μαλλιών, μέχρι τις αποτριχώσεις και το ξύρισμα της επιλογής σου. Αν κάνεις κερί, φρόντισε να έχεις περιθώριο 24 ωρών, ώστε να έχουν κλείσει οι πόροι και να αποφύγεις τυχόν μολύνσεις κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης.

3. Ξεκίνα το sexting

Άρχισε να προετοιμάζεις το έδαφος, να μπαίνεις κι εσύ, αλλά να βάζεις και τον παρτενέρ σου στην ανάλογη διάθεση, κάνοντας την αρχή με κάποια πιο σεξουαλικά μηνύματα. Στείλε του για παράδειγμα το λινκ από ένα σάιτ με στάσεις που δεν έχετε δοκιμάσει. Θα τον ανάψει, θα πάρει το μήνυμα και δε θα βλέπει την ώρα να σε δει.