SEX

3 φράσεις που θα πάνε το σεξ σας σε άλλη διάσταση

Θα ήταν πολύ ωραίο αν απλά κλείναμε τα φώτα, βάζαμε το playlist του Weeknd να παίζει (χωρίς τις διαφημίσεις) και όλα τα υπόλοιπα ήταν από μόνα τους τόσο αισθησιακά και σέξι, ώστε να ανεβάζουν τη λίμπιντό μας στα ταβάνια χωρίς καμία προσπάθεια.

Μάντεψε όμως, δε συμβαίνει – και ο Weeknd έχει και τόσο καιρό να βγάλει νέο τραγούδι.

Την ίδια δυναμική με όλα τα παραπάνω, έχουν και τα λόγια. Όσο άβολο και αστείο μπορεί να σου ακούγεται το να μιλάς για ή κατά τη διάρκεια του σεξ, άλλο τόσο αποτελεσματικό, ερεθιστικό και σέξι είναι όταν τελικά το κάνεις. Η επικοινωνία είναι κάτι παραπάνω από σημαντική, ακόμα και στη σεξουαλική πράξη, αφου σε βοηθάει να πεις τι θες, τι σου αρέσει, να νιώσεις άνετα και να το απολαύσεις τελικά πολύ περισσότερο.

Ακολουθούν 3 φράσεις που “λένε πολύ”.

1 “Είδα ένα πολύ σέξι όνειρο μ’ εσένα χτες το βράδυ”

‘Εχει πάρει αμέσως το μήνυμα. Εντάσσοντας τις σεξουαλικές σου φαντασιώσεις μέσα σε ένα αληθινό ή και δήθεν όνειρο που είδες, νιώθεις πιο άνετα να τις εκφράσεις, ενώ παράλληλα εκείνος ξέρει τι ακριβώς θέλεις να κάνει όταν βρεθείτε. Είναι μια φράση που δε χρειάζεται καν να πεις face to face, αφού λειτουργεί εξίσου και από το τηλέφωνο, ή ακόμα και από το τσατ. Αυτοσχεδίασε, πες ό,τι σκέφτεσαι και άσε τις λέξεις να κάνουν τη δουλειά τους.

2. “Πόσο μου αρέσει όταν το κάνεις αυτό”

Το να λες κατά τη διάρκεια του σεξ ό,τι κάνει και σου αρέσει περισσότερο, του δίνει αυτοπεποίθηση, άρα και περισσότερη όρεξη να το συνεχίσει, αλλά χαρίζει και σε σένα επιπλέον ηδονή. Πες αυτό που νιώθεις εκείνη τη στιγμή, ενώ ακόμα κι αν νιώθεις ότι οι λέξεις μπορεί να σας αποσυντονίσουν, δείξε με αναστεναγμούς και βογγητά απόλαυσης ότι περνάς καλά.

3. “Δεν φοράω εσώρουχα και ανυπομονώ να σε δω σε λίγο”

Στείλτου ένα τέτοιο μήνυμα όσο είναι ακόμα στη δουλειά και το μυαλό του δεν έχει (λογικά) καμια σεξουαλική εικόνα, ώστε να έχει ακόμα μεγαλύτερη επίδραση σε σχέση με το αν ήσασταν μαζί εκείνη τη στιγμή. Θα σε σκεφτεί γυμνή και δε θα μπορεί να περιμένει να τελειώσει τη δουλειά του για να έρθει να σε βρει.