ΣΧΕΣΕΙΣ

2 στάσεις σεξ για τις μέρες που κάνει κρύο παγωνιά, καλή ώρα

iStock

Γιατί έξω έχει κρύο και σ’ έχει πιάσει μια στεναχώρια. Γιατί έξω έχει κρύο κι εμείς οι δύο είμαστε χώρια. Άπαξ και λύσεις το πρόβλημα της συντροφιάς και δεν είστε χώρια, αλλά μαζί, είναι πολύ ευκολότερο να ξεπεράσετε το κρύο. Σεξ λέγεται. Ας δώσουμε στην κακοκαιριά «Ελπίδα» ένα άλλο νόημα. Μακράν το πιο απολαυστικό απ’ όλα.

Εν αρχή ην η κουβέρτα. Κάποια στιγμή όμως θα βαρεθείτε να χουχουλιάζετε και θα θέλετε να περάσετε και στην ενεργό δράση. Το καυτό σεξ είναι καλό να το κάνουμε όλο τον χρόνο, αλλά τον χειμώνα είναι και πρακτικό το ζήτημα. Κλείσε το καλοριφέρ και το θερμαινόμενο υπόστρωμα και βάλτε φωτιά στα σεντόνια με αυτές τις δύο στάσεις στο σεξ που υπόσχονται να ανεβάσουν για τα καλά το θερμόμετρο στο δωμάτιό σας.

Η στάση του λωτού

Εκείνος κάθεται οκλαδόν κι εσύ κάθεσαι στην αγκαλιά του αντικριστά και τυλίγεις τα πόδια σου γύρω από τη μέση του, ενώ επιτρέπεις τη διείσδυση. Αυτή η στάση θα σας φέρει πιο κοντά, ενώ η αγκαλιά θα σας ζεστάνει, τόσο που θα ιδρώσετε.

Εξίσου κατάλληλη για την περίσταση και η στάση «Συρτάρια», που θυμίζει τη στάση του Λωτού αλλά τα πόδια είναι πιο ελεύθερα. Εκείνος κάθεται αναπαυτικά στο κρεβάτι ή στον καναπέ, όπου σας βρει αυτό το πάθος, κι εσύ πας και στρογγυλοκάθεσαι από πάνω του όπως θα έκανες αν δεν ήταν εκεί, με τη «μόνη» διαφορά ότι εκείνος είναι εκεί για σένα και μάλιστα σε υπερδιέγερση.

Η κίνηση που ακολουθείτε είναι είτε πάνω- κάτω, είτε μπρος- πίσω. Η εναλλαγή θα σας ξεκουράσει.

Στάσεις σεξ ιδανικές για τα μεγάλα κρύα: Ανάποδο καρεκλάτο

Εκείνος κάθεται σε μια καρέκλα, κι εσύ κάθεσαι πάνω του ακουμπώντας την πλάτη σου στο στήθος του. Εκείνος έχει τα πόδια του σχεδόν κλειστά, ενώ εσύ τα ανοίγεις, επιτρέποντάς του να περάσει τα χέρια του μπροστά και να έχει πρόσβαση στην κλειτορίδα σου κατά τη διάρκεια της διείσδυσης.

Παράλληλα οι ψίθυροι στο αυτί σου, το οποίο βρίσκεται κοντά στο στόμα του, θα σας κάνουν να καίτε. Κρύο καιρός για δύο, όπως λέει και το γνωστό ρητό.