SEX

10 αλήθειες για το σεξ που δεν θα πάψουν ποτέ να ισχύουν

Επιβεβαιώνονται και επαναλαμβάνονται κάθε φορά, ξανά και ξανά. Με όποιον κι αν είσαι, όσο «κεραυνοβολημένη» ή «συγκρατημένη» δηλώνεις. Το σεξ στηρίζεται στην παρόρμηση και το συναίσθημα, αλλά τίποτα δεν αφήνεται στην τύχη. Ειδικά κάτι τόσο σημαντικό. Οι παρακάτω οδηγίες θα σου δείξουν τον δρόμο.

> Μην κάνεις εκπτώσεις στο σεξ. Να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου αλλά και τον παρτενέρ. Ό, τι δεν σου αρέσει πρέπει να αλλάζει, με ωραία, χαλαρή συζήτηση.

> Μην περιμένετε πάντα να σας έρχεται η κάψα για να κάνετε σεξ. Βάλτε το στο πρόγραμμα. Μπορεί να σου ακούγεται κάπως αντιερωτικό το να προγραμματίζεις να κάνεις σεξ λες και είναι επίσκεψη στον οδοντίατρο, αλλά όταν τα πρώτα «μέλια» περάσουν, δεν υπάρχει άλλος τρόπος από το να αντιπαλέψεις τη συνήθεια, παρά βάζοντας το σεξ σε προτεραιότητα. Μην το αφήσεις να σ’ αφήσει.

> Μην αφήνεις τις φαντασιώσεις στη θεωρία. Δεν μπορούν όλα τα ερωτικά σου όνειρα να είναι απατηλά. Πρέπει να κάνεις πραγματικότητα αυτό που «βλέπεις» και σ’ ευχαριστεί.

> Ο οργασμός είναι ο στόχος. Όχι ο αυτοσκοπός, αλλά η ολοκλήρωση της ερωτικής πράξης. Το σεξ τελειώνει όταν τελειώνουν και οι δύο. Αλλιώς, δημιουργούνται, προβλήματα.

>Προκάλεσέ τον. Το ερωτικό παιχνίδι δεν περιλαμβάνει μόνο sex toys, είναι κυρίως θέμα διάθεσης. Να προκαλείτε ο ένας τον άλλον πολύ πριν πέσετε στο κρεβάτι. Με μηνύματα, με φωτογραφίες. Κάνε αυτό που ξέρεις ότι θα τον ιντριγκάρει. Διεκδίκησε το ίδιο και για σένα.

> Το μέγεθος δεν έχει τόση σημασία. Δεν ερωτεύεσαι ποτέ κάτι τέτοιο. Η σωστή τεχνική, το πάθος, η χημεία είναι τα απαραίτητα για να τον θες ξανά και ξανά. Αν δεν ξέρει πώς να σε ακουμπήσει και πώς να σου φερθεί για να νιώσεις μία και μοναδική τι να το κάνεις το XXL;

> Μην κολλάτε στα ίδια και τα ίδια. Για ένα μεγάλο διάστημα θα θες απλά να είσαι από πάνω του. Για ένα μεγάλο διάστημα θα αρκεί ένα φιλί του στο λαιμό σου για να «πάρεις μπρος». Αλλά η ποικιλία, το διαφορετικό, ο πειραματισμός καλό θα ήταν να γίνουν κομμάτι της ερωτικής σας ζωής από νωρίς. Δεν είναι η ανάγκη που θα σας σπρώξει να γίνετε πιο ευρηματικοί στις στάσεις και στα μέρη κάνετε σεξ.

> Έχε τα πόδια σου ζεστά. Οι ζεστές πατούσες αυξάνουν κατακόρυφα τις πιθανότητες να φτάσεις σε οργασμό και συνάμα κάνουν το σεξ εξαιρετικά απολαυστικό. Μην γελάς.

> Αγγίζετε ο ένας τον άλλο. Όχι μόνο με τα χέρια σας. Οι πιο ικανοποιημένοι από την ερωτική τους ζωή άνθρωποι είναι εκείνοι που μιλούν, αγγίζουν, επικοινωνούν και γενικά είναι κοντά με τον/την σύντροφό τους. Ειδικά οι πιο τρυφερές ψυχές, μόνο έτσι λειτουργούν.

> Η προφύλαξη σώζει. Όχι μόνο από τα χειρότερα, αλλά και από τα πιο συνηθισμένα. Δεν είναι καθόλου δύσκολο να μεταδοθεί ένα αφροδίσιο που θα σας σπάσει τα νεύρα και θα κρατήσει τον έναν μακριά από τον άλλο.