SEX

4 πράγματα που θεωρούνται απιστία από τις γυναίκες και δεν είναι σεξ

Δεν είναι μόνο το σεξ κορίτσια. Γιατί για να φτάσει ο άλλος εκεί έχουν προηγηθεί κι άλλα πραγματάκια, ύποπτα, ασεβή, κολάσιμα, αθέμιτα, τον κακό του τον καιρό να του πεις, χαιρετίσματα. Που θέλει να σ' απατήσει κιόλας.

Επανέρχομαι στην τάξη και σε ενημερώνω για μία έρευνα που πραγματοποιήθηκε από την ιστοσελίδα YouGov σε δείγμα 1.000 ατόμων. Οι γυναίκες που συμμετείχαν συμφώνησαν ομόφωνα ότι πρωτοβουλίες όπως το one-night stand, τα φιλιά και το sexting με τρίτο πρόσωπο ΜΕΤΡΑΝΕ ΠΑΝΤΑ ΩΣ ΑΠΙΣΤΙΑ. Από ‘κει και πέρα ψηφίστηκαν και κάποιες άλλες κατάπτυστες συμπεριφορές που μόνο καλό δεν σου κάνουν αν είσαι το κορίτσι του λεγάμενου. Τέσσερα ύπουλα «πίτσι πίτσι» τοποθετημένα  στην γκρίζα ζώνη της απιστίας τα οποία έκανε γιατί ήθελε και καλό θα ήταν να μη σε τουμπάρει λέγοντάς σου «έλα βρε μωράκι μου φίλη μου είναι η Ρουλίτσα». Δεν είναι, σ΄το υπογράφω εγώ. Από τη στιγμή που «μπαίνει» το «μικρόβιο», είναι θέμα χρόνου να συμβεί.

Του δίνεις τα παπούτσια στο χέρι αν:

#1 Έχει προφίλ σε dating app. Ενεργό, που σπαρταράει

Tι το θέλει το Tinder και το ανανεώνει αφού έχει βρει «το λιμανάκι του»; Το 70% των γυναικών που πήραν μέρος στην έρευνα σε χτυπάνε στον ώμο. Όρμα του, δεν είναι φερέγγυος. Είναι ασόβαρος και ψάχνεται.

#2 Έχει συναισθηματικό μπλέξιμο με άλλη

Το 61% των γυναικών συμφωνεί στο ότι δεν χρειάζεται να υπάρξει σωματική επαφή για να πούμε ότι έχει γίνει προδοσία. Της μιλάει; της στέλνει μηνύματα; Δεν έχεις ιδέα ποια είναι ή τέλος πάντων είναι οποιαδήποτε άλλη πέρα από τη μαμά/αδερφη/ξαδέρφη/κολλητή του από το νηπιαγωγείο; Υπάρχει πλατωνική σχέση εδώ, η οποία αργά ή γρήγορα θα ολοκληρωθεί. Δρόμο.

#3 Φλερτάρει με άλλες μέσω μηνυμάτων

Συνηγορεί το 60%: Κόκκινο πανί η καβλάντα. Στον προθάλαμο της απιστίας βρίσκεστε, ξύπνα. Δεν χρειάζεται να δεις κάτι άλλο για να καταλάβεις ότι ο καλός σου το πάει φιρί φιρί. Χώρισέ τον κι άσ’τον να μιλάει με όσες θέλει, ο κύριος Ανασφαλής. Μην πέσεις στην παγίδα και νιώσεις τύψεις που έψαξες κινητό. Μάλλον είχες ένστικτο.

#4 Βγαίνει με κάποια που δεν ξέρεις

Και δεν είναι αυστηρά επαγγελματικό. Επίσης δεν την ξέρεις την κοπέλα. Το μαθαίνεις από τον σερβιτόρο φάση. Ε τώρα τα αυτονόητα θα λέμε; Γιατί βγαίνει μαζί της κι όχι μαζί σου μόνο;

Ώρα να πηγαίνεις.