SEX

7 στάσεις του σεξ που λατρεύουν όλοι οι άντρες

Η απόλαυση μας είναι το πρώτο πράγμα που σκεφτόμαστε όταν κάνουμε σεξ, όσο εγωιστικό και να ακούγεται είναι η αλήθεια. Υπάρχουν βέβαια κάποιες στάσεις που είναι άκρως απολαυστικές και για τους δύο αλλά σήμερα θα επικεντρωθούμε σε αυτές που απολαμβάνουν ιδιαίτερα οι άντρες αν και αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι εξίσου απολαυστικές για τις γυναίκες.

Θέλεις λοιπόν να κάνεις ένα δώρο στον σύντροφό σου και να του δείξεις λίγη έξτρα αγάπη και περιποίηση; Τότε πρέπει να επιχειρήσεις τις παρακάτω στάσεις.

1. Γυναίκα από πάνω

Προφανώς αυτή η λίστα θα ξεκινούσε με την πιο αγαπημένη στάση των αντρών. Έχουν την καλύτερη θέα, δεν κάνουν τίποτα για να κουραστούν και εσύ έχεις τον απόλυτο έλεγχο του οργασμού σου, it’s a win- win situation που λένε και στο χωριό μου.

2. Ιεραποστολικό

Μπορεί να θεωρείται βαρετή στάση από πολλούς, αλλά εδώ ο άντρας έχει το πάνω χέρι (κυριολεκτικά), οπότε με μερικές σέξι παραλλαγές (να σου κρατάει τα χέρια πάνω από το κεφάλι ή να σου έχει δέσει τα χέρια στο κεφαλάρι του κρεβατιού) η κατάσταση μπορεί να γίνει πολύ πιο hot από ό,τι φαντάζεσαι.

3. Doggie style

It’s cliche for a reason, στο ίδιο κόνσεπτ με την στάση στο Νο. 1 οι άντρες λατρεύουν αυτή τη στάση κυρίως γιατί τους επιτρέπει να ορίσουν εκείνοι το ρυθμό αλλά και γιατί έχουν πιο βαθιά διείσδυση- κάτι που είναι plus και για σένα, γιατί έχεις καλύτερους και πιο έντονους οργασμούς.

4. Στο όρθιο

Είναι κουραστική στάση και για τους δύο αλλά αρκετά σέξι. Δοκιμάστε να την κάνετε ενώ είστε στην κουζι΄να ή το μπάνιο ώστε να έχετε ένα πάγκο να ακουμπήσετε βρε αδερφέ, μην σας πέσει και η μέση.

5. Κουταλάκι

Θεωρείται φοβερά ξενέρωτη στάση, αλλά είναι η ιδανική για το πρωί που δεν θέλετε να κουνηθείτε ιδιαίτερα. Το γεγονός βέβαια ότι μπορεί να γίνει κάτω από το πάπλωμα, κατεβάζοντας απλά τα εσώρουχά σας την κάνει ακόμα πιο αισθησιακή γιατί σας κάνει να νιώθετε ότι είναι παράνομο αυτό που κάνετε. Αμέ.

6. Ανάποδη καουμπόισα

Αν ξεπεράσεις το γεγονός ότι αυτή η στάση έχει φοβερά γελοίο όνομα, θα καταλάβεις γιατί είναι η αγαπημένη στάση πολλών αντρών. Όπως και στην ‘γυναίκα από πάνω’ έχει φανταστική θέα, δεν κουράζεται καθόλου γιατί είναι ξαπλωμένος ενώ εσύ ζεις φανταστικούς οργασμούς γιατί έχεις και ελεύθερα τα χέρια σου για να παίζεις την κλειτορίδα σου.

7. Στο μπάνιο

Λίγο το ζεστό νερό, λίγο οι υδρατμοί και η σκηνή από τον Τιτανικό με το ιδρωμένο χέρι στο τζάμι πολύ θέλει ο άνθρωπος να αποκτήσει μια φαντασίωση; Όχι. Το σεξ στο όρθιο ενώ κάνετε καυτό μπάνιο μπορεί να είναι λίγο άβολο γιατί ενδέχεται να πνιγείς με το νερό που σου σκάει στο πρόσωπο ενώ φιλιέσαι παθιασμένα, αλλά είναι φοβερά σέξι και απολαυστικό. Άσε που μετά δεν έχεις να κάνεις τη διαδρομή κρεβάτι- μπάνιο για ντους, γιατί hello έχεις ήδη πλυθεί. Τέλειο; Τέλειο.