SEX

5 πράγματα στο σεξ που τον ξενερώνουν

Σου έχει τύχει να ξενερώσεις την ώρα που κάνετε σεξ; Φαντάζομαι πως ναι. Είτε επειδή είπε κάτι που σε ενόχλησε, είτε επειδή δεν είπε τίποτα, είτε επειδή δεν ήταν αρκετά καλός, είτε επειδή δεν έδειξε τα συναισθήματα του. Εσύ πάντως ξενέρωσες. Δεν είσαι η μόνη. Το πιο πιθανόν να ξενέρωσε και αυτός.

Συνήθως όταν δεν μας αρέσει κάτι στο σεξ, το μεταδίδουμε στον άλλο και ούτε ο ίδιος νιώθει καλά. Αν λοιπόν κάποιες φορές ένιωσες πως δεν ήταν η καλύτερη σας φορά τότε το ένιωσε και ο ίδιος.

Δεν σου αρέσει όμως αυτό. Δεν θέλεις να τον ξενερώνεις ποτέ. Θέλεις να είσαι η καλύτερη στο κρεβάτι για αυτόν, η μοναδική. Να μιλάει στους φίλους σου για το πόσο ωραία περνάτε στο κρεβάτι. Ναι, ξέρω τι θέλεις. Αλλά πρέπει να προσέξεις τι λες και κάποια πράγματα που κάνεις.

1. Να κλαψουρίζεις

Μπορεί εκείνη η στάση να σε πόνεσε πολύ και να εκνευρίστηκες αλλά δεν πρέπει να το δείξεις. Θα ξενερώσει. Δεν τους αρέσει να κλαψουρίζεις. Δεν είναι καθόλου ωραίο. Αν νιώθεις εσύ άβολα θα νιώσει και αυτός. Απόλαυσε την στιγμή και μην τα χαλάσεις όλα.

2. Να μιλάς για παιδιά

Μπορεί να μην θέλεις παιδιά αλλά να ρίχνεις ατάκες τύπου ”Μωρό μου θέλω να γίνεις ο πατέρας των παιδιών μου” την ώρα που κάνετε σεξ. Να ξέρεις πως αυτό δεν το αντέχουν. Μην απορήσεις αν δεν μπορέσει να συνεχίσει την πράξη. Μα να μιλάτε για παιδιά την ώρα που κάνετε σεξ; Σκέψου λίγο πριν μιλήσεις. Και γενικά προσπάθησε να μην μιλάς πολύ και να ανοίγεις συζητήσεις.

3. Να δείχνεις ότι βαριέσαι

Όχι, όχι λάθος. Μπορεί εσύ να πιέστηκες λίγο για να τον ευχαριστήσεις αλλά αν του το δείξεις δεν θα το απολαύσει. Καταλαβαίνω πως το σεξ δεν είναι πάντα το ίδιο και κάποιες φορές βαριέσαι αλλά προσπάθησε να το ευχαριστηθείς για να το ευχαριστηθεί και εκείνος. Σκέψου να σου το έκανε αυτός. Θα σου άρεσε; Το ξέρω πως όχι.

4. Να δει πως σε παίρνει ο ύπνος

Είναι 12 το βράδυ το ξέρω και σε έξι ώρες θα ξυπνήσεις. Μετράς τις ώρες που θα κοιμηθείς και δεν θέλεις τίποτα να σε καθυστερήσει. Αλλά δεν μπορείς να του πεις όχι απόψε, αν και σε παίρνει ο ύπνος. Αφού θα μπεις στην διαδικασία να το κάνετε μην του το χαλάς.

5. Να μην μιλάς καθόλου

Δεν τους αρέσει να μιλάς πολύ αλλά δεν σου είπαμε να μην βγάζεις άχνα καθ’ όλη την διάρκεια του σεξ. Ξεστόμισε αυτά που επιβάλει η κατάσταση. Ξέρεις εσύ. Πες κάτι. Εσένα δεν σου αρέσει όταν σου μιλάει στο αυτί και σου λέει πρόστυχα πράγματα; Κάνε και εσύ το ίδιο.