SEX

5 εντελώς άσχετα πράγματα που θα βάλουν φωτιά στο κρεβάτι σου

Τελικά το σεξ είναι πολύ πιο περίπλοκο απ' όσο νόμιζες. Πέρα από τη δυσκολία των γυναικών να έρθουν σε οργασμό, παίζει ρόλο και η όρεξη, η διάθεση, να μην έχεις πονοκέφαλο - λέμε τώρα, αλλά και να βοηθούν οι ορμόνες σου ώστε να θέλει και το κορμί να κάνει σεξ.

Υπάρχουν βέβαια κάποιες λύσεις που δεν είχες φανταστεί και παρόλο που δεν έχουν καμία σχέση με την ίδια την σεξουαλική πράξη, μπορούν να σε βοηθήσουν όχι απλά να μπεις στο σωστό mood, αλλά να τελειοποιήσεις και τις επιδόσεις σου. Μην ευχαριστείς εμένα, την επιστήμη.

1. Αύξηση στη δουλειά

Μια έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην Ελλάδα, βρήκε πως οι άνθρωποι που βγάζουν 5% περισσότερα χρήματα το μήνα από τους άλλους, κάνουν τέσσερις ή και περισσότερες φορές την εβδομάδα σεξ. Αν δεν ανησυχείς για το πώς θα πληρώσεις τους λογαριασμούς σου, είσαι πιο ξέγνοιαστη στο κρεβάτι, αμέ.

2. Λούνα παρκ κι extreme sports

Η αδρεναλίνη ενεργοποιεί στον οργανισμό μηχανισμούς παρόμοιους με αυτούς που πυροδοτούνται κατά τη διάρκεια του σεξ. Αντί για ένα απλό ποτό, κανονίστε μια βόλτα στο Allou fun park ή να πάτε ας πούμε για Bungee jumping, γιατί έτσι το νευρικό σας σύστημα και η καρδιά σας θα δώσει σήμα για πιο επικίνδυνα παιχνίδια στην κρεβατοκάμαρα.

3. Μη βάλεις την κολόνια σου

Σύμφωνα με μια βρετανική έρευνα, στις γυναίκες αρέσει ο σύντροφός τους να μυρίζει βενζίνη, μπογιά, μελάνι εκτυπωτή ή δερμάτινο υλικό. Αντίθετα οι άντρες, βρίσκουν τις γυναίκες πιο ελκυστικές όταν μυρίζουν κραγιόν, baby lotion ή κάτι σε ψητό φαγητό. Ναι, καλά διάβασες.

4. Πιες κόκκινο κρασί

Εκτός από το να φοράς κόκκινα γιατί αρέσουν, πρέπει και να πίνεις κόκκινο κρασί, αφού εκτινάσσει τη λίμπιντό σου στο θεό. Σύμφωνα με μια έρευνα του Journal of Sexual Medicine, οι γυναίκες που πίνουν κόκκινο κρασί έχουν πολύ πιο αυξημένη διάθεση για σεξ σε σύγκριση μ’ εκείνες που προτιμούν οποιοδήποτε άλλο αλκοολούχο.

5. Ιδρώστε τη φανέλα

Όσο αηδιαστικό κι αν ακούγεται, είναι αληθινό: οι γυναίκες τη βρίσκουν με το να μυρίζουν τον ιδρώτα του συντρόφου τους. Η μυρωδιά αυτή αυξάνει τα επίπεδα κορτιζόλης – η ορμόνη του στρες – σε μια γυναίκα, σύμφωνα με μια έρευνα από το Journal of Neuroscience.