SEX

11 μέρη στα οποία πρέπει να κάνεις σεξ κάποια στιγμή στη ζωή σου

Αν η κρεβατοκάμαρα ήταν μέχρι τώρα το πρώτο και το τελευταίο μέρος που σου ερχόταν στο μυαλό όταν σκεφτόσουν τη λέξη - διαδικασία σεξ, ήρθε ο καιρός να διευρύνεις τους ορίζοντές σου.

Η ποικιλία στη σεξουαλική σας ζωή θα φέρει και ευτυχία στη σχέση σας, ενώ θα αποφύγετε τη ρουτίνα και την ανία σε πολύ λίγο χρόνο. Πάρ’ τον απ’ το χέρι ή κάν’ του σεξουαλικές χειρονομίες εκεί που δεν το περιμένει.

Στην αυλή

Αυτή είναι η καλύτερη λύση για ν’ απολαύσεις τα πλεονεκτήματα του σεξ σε εξωτερικό χώρο, χωρίς να ανησυχείς ότι θα σε πιάσει κάποιος επ’ αυτοφώρω. Ίσως είναι και μια καλή ευκαιρία για να βάλετε εκείνη την πέργκολα που συζητάτε καιρό.

Στον καναπέ

Πιθανότατα το έχεις ήδη κάνει, αλλά δεν ήξερες μάλλον ότι αυτό το έπιπλο σε βοηθάει να έρθεις πιο γρήγορα σε οργασμό. Βάλε όλα τα μαξιλάρια κάτω από τη μέση σου, ή λύγισε το κορμί σου στο μπράτσο του καναπέ ώστε να μεγιστοποιηθεί η απόλαυση της διείσδυσης.

Σε ένα ξενοδοχείο

Είτε σε κανονικό, είτε σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής το βασικό είναι ότι δε χρειάζεται να μαζέψεις τίποτα και μπορείτε να κάτσετε χαλαροί, χωρίς άγχη. Αν ψάχνεις και για κάτι πιο ιδιαίτερο μπορείς να βρεις και δωμάτια με concepts, αμέ!

Στις σκάλες

Δοκίμασε το doggie στα όρθια, ενώ είστε στη σκάλα του σπιτιού σου. Αν δεν είναι εσωτερική, φρόντισε να μη σας ακούσουν. Ανέβα λίγο πιο πάνω απ’ αυτόν ώστε να τον διευκολύνεις στην στάση αυτή, ενώ μπορείς και να κρατιέσαι από την κουπαστή. Οι σκάλες δε θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο για σας.

Στο σπίτι μιας φίλης/ενός φίλου

Πρέπει να προσπαθείτε να κάνετε ησυχία ώστε να μη σας ακούσουν οι άλλοι στο σπίτι και να μην τρίζει το κρεβάτι. Όταν πρέπει όλα να τα κάνεις όσο πιο αθόρυβα γίνεται, τόσο πιο σέξι θα είναι για σας.

Στο ντους

Στις πισίνες και τη θάλασσα είσαι πιο επιρρεπής σε ΣΜΝ, ενώ το χλώριο κάνει και λιγότερο αποτελεσματικά τα προφυλακτικά. Στο ντους μπορείτε να βραχείτε και να κάνετε τρέλες λιγότερο άφοβα, ειδικά με λιπαντικό κι έναν αδιάβροχο δονητή, θα γίνει χαμός.

Σε κάποια εκδήλωση

Στο γάμο που βαριέστε, σε ένα 5ωρο θέατρο, στο σινεμά ή σε κάποιο πάρτι, πάντα ο κίνδυνος να σε πιάσουν είναι τρομερό διεγερτικό. Άσε που 15 λεπτά μετά επιστρέφεις στο event πιο λαμπερή από ποτέ.

Μπροστά σε έναν καθρέφτη

Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από το να βλέπετε πόσο ερωτικοί είστε όταν κάνετε σεξ. Μάθε πώς να χρησιμοποιείς τον καθρέφτη και δωσ’ του να καταλάβει.

Στο αυτοκίνητο

Θυμήσου απλά τη σκηνή στον Τιτανικό και δε χρειάζεται να σου δώσω άλλο επιχείρημα για το πόσο hot είναι το σεξ πάνω στους τέσσερις τροχούς. Αν δε βολεύεστε μπροστά, το πίσω κάθισμα είναι πάντα διαθέσιμο.

Στην παραλία

Για τις πιο ρομαντικές ψυχές, το σεξ στην παραλία είναι must. Απλά φρόντισε να βάλεις μια πετσέτα από κάτω σας γιατί δε θες να βγάζεις άμμο από το εσώρουχό σου για μέρες μετά.

Στο αεροπλάνο

Όχι στο κανονικό αεροπλάνο, μην έχουμε και κανένα ατύχημα. Μπορείς όμως να πας μέχρι το Las Vegas, σε μια εταιρεία που λέγεται Love Cloud, και επιτρέπει σε ζευγάρια να κάνουν σεξ σε ένα ιδιωτικό αεροπλάνο, ενώ πετούν πάνω από την πόλη. Τα σαράντα λεπτά κοστίζουν 799$.