ΖΕΥΓΑΡΙΑ

Πρώτο ραντεβού: Όσα πρέπει να αποφύγετε (και οι δύο) για να υπάρξει και δεύτερο

Ανυπομονησία, λίγο άγχος, κάτι από ενθουσιασμό, χαριτωμένη αμηχανία. Πρώτο ραντεβού προ των πυλών και οι αντιδράσεις αυτές, απόλυτα φυσιολογικές. Όσες φορές και να βγεις με κάποιον για πρώτη φορά, το ζορισματάκι σου θα το έχεις. Ειδικά αν αισθάνεσαι ότι σου αρέσει και δεν βγαίνεις μαζί του επειδή δεν έχεις τίποτα καλύτερο να κάνεις. Σας ευχόμαστε να αποφύγετε αμφότεροι τις παρακάτω κακοτοπιές. Όχι ότι χάθηκε ο κόσμος αν συμβεί κάτι απ' όλα αυτά, αλλά όπως δεν θες να σου τα κάνει- γιατί θα βγάλεις ίσως κάποια αρνητικά συμπεράσματα- μην του τα κάνεις.

Το ακραίο styling

Όπου κι αν γίνει το πρώτο ραντεβού, μην προσπαθήσεις να τον εντυπωσιάσεις με τρόπους που μπορούν να σε προδώσουν. Κάνε fashion statement αλλά κινήσου σε λογικά πλαίσια. Να είσαι ο εαυτός σου, στην καλύτερη εκδοχή του.

Τις περιαυτολογίες

Οk, από αμηχανία και νευρικότητα κάποια στιγμή μπεις στον αυτόματο, θα μιλήσεις για σένα, αρκετά, πολύ, θα πεις πράγματα που φεύγοντας θα σκεφτείς “τι βλακείες έλεγα στον άνθρωπο”, αλλά κακά τα ψέματα, θα πρέπει να μπει μία τελεία στον λόγο σου. Πρέπει να γίνει διάλογος. Απόβαλλε κάθε σπέρμα υπερβολικής εξωστρέφειας και μην μιλάς συνέχεια για τον εαυτό σου. Σκέψου το κι αλλιώς, αν δεν δώσεις χώρο για επικοινωνία, δεν θα μάθεις τίποτα για εκείνον. Εξίσου αποτρεπτικό να φτάσεις και στην αντίπερα όχθη και να μην μιλάς καθόλου.

Τα ψέματα

Άλλη μια τακτική εντυπωσιασμού με αβέβαιο αποτέλεσμα. Το να αραδιάζεις ένα κάρο παραμύθια γύρω από σένα ή να παραφουσκώνεις ό,τι λες μπορεί να σε εκθέσει ανεπανόρθωτα. Ελπίζω να το ξέρει κι εκείνος αυτό.

Το κινητό

Εσύ μπορεί να νομίζεις ότι αν το κινητό σου χτυπάει όλη την ώρα που είστε μαζί, εκείνος θα βγάλει το συμπέρασμα ότι είσαι πολύ περιζήτητη, υπερκοινωνική και άλλα τέτοια. Ίσως ναι, αρκεί να μην διακόπτεις συνέχεια τη συζήτησή σας για να το σηκώνεις ή για να μιλάς με τις κολλητές στο τσατ. Μετά το τρίτο γκλινγκ, απενεργοποίησέ το ή βάλ’το στο αθόρυβο. Και σταμάτα να κοιτάς την οθόνη συνέχεια βρε junkie!

Tις μεγάλες δηλώσεις

“Εγώ Τάκη μου που λες ψάχνω έναν άντρα να κάνω σχέση. ΣΧΕ- ΣΗ, καταλαβαίνεις;”.

Γιατί;