VIRAL

Η φωτογραφία του νεόνυμφου ζευγαριού με τον γιο τους που έχει καρκίνο θα σου ραγίσει την καρδιά

Η μέρα του γάμου δεν είναι τελικά για όλους τους ανθρώπους η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής τους. Τουλάχιστον για την Celia και τον Geff, η τελετή της ανταλλαγής των όρκων τους, ναι μεν έγινε viral, αλλά όχι και για τον πιο ευχάριστο λόγο.

Η Celia και ο Geff Kinzel έχουν έναν γιο δύο ετών, τον Logan, ο οποίος αυτή τη στιγμή κάνει θεραπείες για καρκίνο στον εγκέφαλο στο στάδιο 4. Διαγνώστηκε με μυελοβλάστωμα στο τέταρτο στάδιο πέρσι, σε ηλικία ενός έτους. Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στον εγκέφαλο και έκανε χημειοθεραπείες για μήνες προκειμένου να αφαιρεθεί ένας όγκος. Αργότερα την ίδια χρονιά, η οικογένεια ενημερώθηκε ότι ο καρκίνος είχε επιστρέψει με πολλαπλούς όγκους στον εγκέφαλο του Logan, αλλά και τον νωτιαίο μυελό του. Οι γονείς του βρίσκονται τώρα στο νοσοκομείο μαζί με τον μικρό, ενώ ο τετράχρονος αδερφός του μένει με συγγενείς.

Η Celia και ο Geff αρραβωνιάστηκαν το 2015 και σκόπευαν να παντρευτούν το 2018, αλλά μετακίνησαν την τελετή του γάμου τους προκειμένου να βεβαιωθούν ότι ο Logan θα μπορούσε να παραστεί σε αυτή.

Το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύεται το δίχρονο αγοράκι μοιράστηκε αυτή τη φωτογραφία όπου το ζευγάρι επιστρέφει στην κλινική με τα ρούχα του γάμου, κρατώντας στην αγκαλιά τους τον μικρό Logan.

Η φωτογραφία άγγιξε όλο τον κόσμο. Ελπίζω πως απ’ όλο αυτό θα ευαισθητοποιηθεί ο κόσμος για τον παιδιατρικό καρκίνο. Πριν συμβεί αυτό στον Logan, πίστευα πως είναι σπάνιο. Ελπίζω να ρίξει λίγο φως στην ασθένεια και οι άνθρωποι να δουν ότι είναι αρκετά κοινό“, δήλωσε  η μαμά του Logan, Celia.