ΑΓΙΟΣ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ

Πώς θα περάσεις τη νύχτα του Αγίου Βαλεντίνου σύμφωνα με το ζώδιό σου;

Με την Έκλειψη Σελήνης να έχει προηγηθεί από τις 10 Φλεβάρη, το στοιχείο της έκπληξης είναι από εκείνα που θα επικρατήσουν τις μέρες αυτές στις ζωές των περισσοτέρων μας. Αν έχεις πονηρά σχέδια για απόψε, ρίξε μια ματιά σ' όσα ορμηνεύουν τα άστρα για σένα,  για να πας στα σίγουρα, ό,τι κι αν κάνεις.  

Κριός

Καλά μαντάτα φέρνει για τα Κριάρια η έκλειψη. Αν δεν έχεις ταίρι, έχε ματάκια ανοιχτά απόψε, θα περάσει από μπροστά σου. Αν είσαι ήδη αγκαζέ, η βραδιά θα βαρέσει κόκκινο απ’ όλες τις απόψεις.

Ταύρος

Για σένα Ταύρε η νύχτα θα ‘χει πολύ κούνημα. Κανόνισε κάτι με χορό σε παρακαλώ, μην πας κόντρα στη μοίρα σου.

Δίδυμος

Είσαι στα ζώδια που η Έκλειψη επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό, αλλά μάλλον θετικά. Απόψε και μέχρι το τέλος του μήνα τίποτα δεν θα πάει by the book. Ετοιμάσου για ωραίες λαχτάρες. Μην κάτσεις μέσα χρονιάρα μέρα, σε ξορκίζω.

Καρκίνος

Δεν θέλω ν’ αγχωθείς, αλλά υπάρχει μια σοβαρή πιθανότητα η αποψινή να μην είναι η βραδιά σου. Αν είσαι σε σχέση, γιόρτασέ το καλύτερα το Σαββατοκύριακο που έρχεται. Αν είσαι single, κράτα μικρό καλάθι. ‘Ελα μωρέ, μια μέρα σαν τις άλλες είναι κι αυτή…

Λέων

Νιώθεις τυχερή; Καλά κάνεις. Απόψε κάνεις μπαμ από τη ρέντα. Λέοντες- Άστρα-Συμμαχία, το πνεύμα σε μία φράση.

Παρθένος

Φυσάει αεράκι αλλαγής εκεί που βρίσκεσαι; Το νιώθεις; Ετοιμάσου για νέες γνωριμίες μετά τη δύση του ήλιου. Αν είσαι ζευγαρωμένη, η βραδιά προβλέπεται μες στον έρωτα. Αν ακουστούν μεγάλα λόγια, πίστεψέ τα.

Ζυγός

Αν πιστεύεις στα άστρα, τότε ετοιμάσου γιατί απόψε θα συμβεί κάτι που περιμένεις πολύ καιρό και σχεδόν είχες αποκλείσει ότι θα συνέβαινε. Ποτέ μην λες ποτέ συντροφικέ Ζυγούλι, ειδικά στις 14/2.

Σκορπιός

Ένα καλό βραδάκι και για τις Σκορπίνες το αποψινό- ντάξει όχι απ’ αυτά τα συναρπαστικά που θυμάσαι για πάντα- κάπως συγκρατημένο, αλλά συμπαθητικό. Πρόταση γάμου ας πούμε μην περιμένεις, αλλά ούτε και χωρισμό. Κοινώς, τι είχαμε- τι χάσαμε.

Τοξότης

Εσύ το ζεις ήδη τον τελευταίο καιρό. Ο έρωτας σ’ έχει βαρέσει κατακούτελα και θα συνεχίσει να σε βαράει. Ηλεκτρισμός, πάθος, σε πήρε και σε σήκωσε. Καμία εξαίρεση και για απόψε.

Αιγόκερως

Όσα λιγότερα πείτε απόψε με το αίσθημα, τόσο το καλύτερο. Κάντε κάτι μαζί σε ρομαντικό κλίμα, αλλά μην ανοίξετε τίποτα υψηλές συζητήσεις για το μέλλον της σχέσης σας, το timing δεν προσυπογράφει. Γενικά σήμερα πάρε τη μέρα (και τη νύχτα) λίγο στην πλάκα.

Ιχθύς

Τα Ψαράκια τώρα τελευταία πάνε με το ρεύμα, δεν αποκλίνουν, δεν βγαίνουν εκτός ορίων, δεν τολμούν γιατί εκ φύσεως θέλουν την ησυχία τους. Συνέχισε να κάνεις αυτό που ξέρεις καλύτερα λοιπόν. Η Έκλειψη δεν φέρνει καμία έκπληξη σε σένα απόψε, καλώς ή κακώς, θα κοιμηθείς νωρίς.