ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

Πώς διαχειρίζεται τη ζήλια κάθε ζώδιο;

Έχουμε συζητήσει ήδη πως συμπερφιφέρονται τα ζώδια όταν θέλουν να τελειώσουν μια σχέση ή πως αντιμετωπίζει το one night stand αλλά τι γίνεται όσον αφορά το (ΠΑΡΑΠΟΛΥ) κακό αίσθημα της ζήλιας; Προφανώς και δεν γίνεται να διαχειριζόμαστε όλοι οι άνθρωποι με τον ίδιο τρόπο ορισμένες καταστάσεις, ωστόσο υπάρχουν κάποια κοινά χαρακτηριστικά στις αντιδράσεις μας.

Όταν λοιπόν γίνεται κάτι που ξυπνάει αυτό το ενοχλητικό, μικροσκοπικό μεν αλλά πανίσχυρο πράσινο τέρας της ζήλιας μέσα μας, τα άστρα λένε ότι αντιδράμε έτσι:

Κριός

Οι κριοί θέλουν να ελέγχουν την κατάσταση, οπότε όταν κάτι δεν πάει ακριβώς όπως θέλουν τους πιάνει ανασφάλεια και ζηλεύουν φριχτά. Συνήθως το σκηνικό έχει δραματικές καταστάσεις, κλάματα και φωνές. Fuuun.

1

Ταύρος

Οι Ταύροι είναι φοβερά πιστοί και περιμένουν ακριβώς το ίδιο από τον σύντροφό τους. Όταν όμως το ένστικό τους, τούς πει ότι τρέχει κάτι μεταμορφώνονται σε Σέρλοκ και ψάχνουν εξονυχιστικά μια απάντηση. Είναι βέβαια πολύ λογικοί άνθρωποι οπότε αυτό συμβαίνει ελάχιστες φορές.

Δίδυμος

Οι Δίδυμοι (συγνώμη κιόλας) αλλά είναι πολύ επιρρεπής σε απιστίες και λάθη όταν έχουν σχέση κάτι που τους όλως παραδόξως τους κάνει να πιστεύουν ότι κάνουν και οι σύντροφοί τους. Δεν έχουν κανένα πρόβλημα να εκφράσουν τη ζήλια τους οπότε αν τα έχεις με Δίδυμο να ξέρεις ότι θα χρειαστεί πολλές φορές να αποδείξεις ότι δεν υπάρχει λόγος να ζηλέυει.

Καρκίνος

Τα γλυκά καρκινάκια τυφλώνονται από την αγάπη και αρνούνται να δουν τη σκληρή πραγματικότητα, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν έχουν επίγνωση της κατάστασης απλά επιλέγουν να μην εκφράσουν τα συναισθήματά τους. Βέβαια όταν κάνουν μπαμ καλό είναι να μην είσαι τριγύρω. Επίσης ετοιμάσου για πολύ κλάμα. ΠΟΛΥ.

Λέων

Αν θέλεις να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο όταν τα έχεις με Λιοντάρι μην τολμήσεις να δώσεις σημασία σε άλλον άνθρωπο όταν είναι μπροστά. Το παραμικρό μπορεί να τους κάνει να ζηλέψουν, βέβαια μόλις τους δώσεις πάλι το 100% της προσοχής του θα ηρεμήσουν, οπότε όλα καλά.

Παρθένος

Οι Παρθένοι ζηλεύουν υπερβολικά πολύ αλλά δεν πρόκειται να το καταλάβεις- μέχρι να τον πιάσεις να ψάχνει τα μηνύματά σου. Τους τρώνε υποψίες και αναλύουν τι λες και τι κάνεις, επίσης άπαξ και χάσεις εμπιστοσύνη ενός παρθένου θα δυσκολευτείς πολύ να την κερδίσεις πίσω, οπότε have fun!

Ζυγός

Οι Ζυγοί είναι φοβερά ανασφαλής, οπότε και να ζηλεύουν δεν θα πουν τίποτα γιατί φοβούνται μην σε χάσουν για αυτό και αποφεύγουν να αντιμετωπίσουν την κατάσταση. Προτιμούν να πείσουν τον εαυτό τους να μην ζηλεύουν, τέτοιοι είναι.

Σκορπιός

Ένας σκορπιός δεν θα σπαταλήσει πολλή ενέργεια να σου δείξει ότι έχει καταλάβει ότι κάτι δεν πάει καλά- θα κάνει ένα πράγμα μόνο, ΕΝΑ, και μετά το χάος. Θα έλεγε κανείς ότι δεν ξέρεις από που θα σου΄ρθει για αυτό πρόσεχε λίγο.

 

Τοξότης

Να ζηλέψει; Ένας τοξότης; ΠΟΤΕ. Εντάξει, προφανώς και αυτό δεν ισχύει αλλά δεν πρόκειται να παραδεχτούν ότι ζηλεύουν. Μπορεί να φαίνονται κουλ και άνετα τυπάκια αλλά μέσα τους βράζουν.

Αιγόκερως

Πιο πιθανό είναι να πας στη Θεσσαλονίκη με τα πόδια σε 20 λεπτά από το να σου μιλήσει ένας Αιγόκερως για τα συναισθήματά του. Δεν πρόκειται να καταλάβεις ότι ζηλεύει ποτέ και δεν πρόκειται να στο δείξει, βέβαια είναι πολύ σταθερά ζώδια και δεν τελειώνουν μια σχέση έτσι απλά.

Υδροχόος

Άλλη μια περίπτωση κουλ και άνετου τύπου που δεν τον αγγίζει η ζήλια αλλά έχει ήδη σκεφτεί 10 πιθανά σενάρια για να σε εκδικηθεί. Όλα αυτά βέβαια ενώ σου χαμογελάει πλατιά και γεμάτος αγάπη γιατί προφανώς δεν θα σε αφήσουν να ξεφύγεις τόσο εύκολα.

Ιχθύς

Τα ψαράκια δεν ζηλεύουν σχεδόν καθόλου γιατί συμπονούν τον άλλον και μπαίνουν στη θέση του άλλου οπότε χαλαρώνουν και αντιμετωπίζουν την κατάσταση πιο ψύχραιμα. Είναι βέβαια πολύ κτητικοί και επειδή είναι πολύ πιστοί απαιτούν το ίδιο και από τον σύντροφό τους.