Όταν η σχέση σας τελειώσει, απαλλάξου και από τα εσώρουχα που στον θυμίζουν

Μην αφήσεις τίποτα να σε γυρίζει πίσω. Ούτε καν τα εσώρουχά σου.

Όταν μία σχέση τελειώνει, ακόμα και αν είχε φτάσει στο απροχώρητο, τον πρώτο καιρό όλα σου φαίνονται τρομερά δύσκολα και αξεπέραστα. Πολύ πιθανό, δε, όλα γύρω να σου θυμίζουν εκείνον και τις ωραίες στιγμές που περάσατε μαζί. Κι όταν λέμε όλα, εννούμε ακόμα και τα εσώρουχα που φοράς.

Ανεξάρτητα από το αν στα είχε κάνει δώρο εκείνος, τα εσώρουχά σου (ειδικά τον πρώτο καιρό του χωρισμού) θα είναι πάντα συνδεδεμένα στο μυαλό σου με τις πολύ προσωπικές σας στιγμές, τις πιο έντονες και τις πιο ερωτικές.

Η σύμβουλος σχέσεων, Suzannah Galland, σε συνέντευξή της αναφέρει ότι τα εσώρουχα -ναι- μπορούν να κουβαλούν μαζί τους αρνητική ενέργεια και μνήμες από τις παλιές "δόξες" του έρωτά σου για εκείνον.

Επομένως, συμβουλεύει την κάθε γυναίκα που δεν μπορεί να τον ξεπεράσει, να απαλλαγεί από οτιδήποτε μπορεί να της θυμίζει τη λήξασα σχέση της, ακόμα και αν πρόκειται για τα σουτιέν που φοράει ή απλώς φυλάει στο συρτάρι της σαν ενθύμιο.

Μάλιστα, προτείνει να ακολουθήσεις κι ένα συγκεκριμένο τελετουργικό, που θα σε βοηθήσει να απελευθερώσεις ό,τι σε βαραίνει ψυχολογικά. Πήγαινε σε μέρος όπου μπορείς να ανάψεις μια μικρή φωτιά (κατά προτίμηση με τις φίλες σου παρέα). Έχε μαζί σου τα εσώρουχα που στον θυμίζουν πολύ και αφού ανάψεις τη φωτιά, πέτα ένα ένα τα αντικείμενα στη φωτιά. Όπως θα καίγονται, απλώς κοίταζέ τα, γνωρίζοντας παράλληλα ότι το παρελθόν σου απελευθερώνεται στους αιθέρες, δίνοντας το χώρο που αξίζει στο μέλλον σου.

Τώρα, αν έχεις την τάση να αγοράζεις ακριβά εσώρουχα και λυπάσαι να τα κάνεις στάχτη και μπούρμπερη, απλώς δώσε πολύ χρόνο στον πόνο σου. Θα περάσει θέλει, δε θέλει.

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ