ΣΧΕΣΕΙΣ

4 tips για να μοιράζεστε το κρεβάτι χωρίς να μαλώνετε

Το να κοιμάσαι με κάποιον στο ίδιο κρεβάτι έχει τα καλά και τα κακά του. Από την μία έχεις κάποιον που λειτουργεί ως ζωντανό μαξιλάρι γιατί μπορείς να ξαπλώσεις πάνω του και να τον αγκαλιάσεις μέχρι να κοιμηθείς από την άλλη έχεις κάποιον δίπλα σου που σε ζεσταίνει φριχτά και δεν σε αφήνει να απλωθείς σαν αστερίας στο κρεβάτι.

Εδώ που τα λέμε βέβαια το πρόβλημα με τη ζέστη είναι το λιγότερο καθώς ενδέχεται κάποιος από τους δύο να ροχαλίζει ή να τρίζει τα δόντια του ενοχλητικά δυνατά, ή να τραβάει τα σεντόνια και να συμπεριφέρεται λες και είναι μόνος αυτός στο κρεβάτι με αποτέλεσμα να κάνετε χάλια ύπνο και να τσακώνεστε συχνά. Επειδή εμείς εδώ στο ladylike νοιαζόμαστε για τα δεκάδες ζευγάρια που υποφέρουν (γιατί είμαστε σίγουρες ότι είναι πολλά) αποφασίσαμε να βρούμε μερικά tips που θα βοηθήσουν την κατάσταση και θα γλιτώσουν πολύ κόσμο από αναίτιους τσακωμούς.

1. Ένα μεγάλο κρεβάτι, ένας ανεμιστήρας ή το A/C θα σας σώσει τους καλοκαιρινούς μήνες

Ωραίο το καλοκαίρι δεν λέμε, αλλά τα περισσότερα ζευγάρια υποφέρουν κατά τη διάρκειά του γιατί ζέστη= ιδρώτας= κολλάνε όλα και δεν μπορείς να απολαύσεις ούτε τον ύπνο ούτε το σεξ. Μια καλή λύση είναι το υπέρδιπλο κρεβάτι ώστε να πιάνει ο καθένας μια άκρη και να μην ενοχλεί τον άλλον και αν αυτό σας φαίνεται ακριβό επενδύστε σε έναν ανεμιστήρα ή σε ένα air condition που θα σας δροσίζει όσο θα κάνετε αγαπούλες. Μπορείτε βέβαια να σταματήσετε το όποιο interaction μέχρι να δροσίσει πάλι, λέμε τώρα.

2. Έχετε ο καθένας το δικό του σεντόνι

Αν έχεις βαρεθεί να ξυπνάς μες στα σκοτάδια ψάχνοντας το σεντόνι για να σκεπαστείς ήρθε η ώρα να αποκτήσετε ο καθένας το δικό του σεντόνι. Γιατί δηλαδή να περνάς αυτό το βάσανο κάθε βράδυ όταν η λύση είναι τόσο απλή;

3. Βάλτε μαξιλάρια ανάμεσά σας

Σε περίπτωση που δεν αντέχεις τις αγκαλιές την ώρα που κοιμάσαι αλλά ο φίλος σου τις λατρεύει βάλτε μερικά μαξιλάρια ανάμεσά σας ώστε να αγκαλιάζει εκείνα και να σε αφήσει ήσυχη. Σατανικό;

4. Χρησιμοποιήστε white noise app

Αν ο φίλος σου ροχαλίζει αρχικά ΚΟΥΡΑΓΙΟ και στη συνέχεια ήρθε η ώρα να μάθεις τα application που παράγουν ”λευκό θόρυβο” ο οποίος είναι αντίδοτο στην ηχορύπανση και θα σε βοηθήσουν να κοιμηθείς σαν πουλάκι.