ΣΧΕΣΕΙΣ

Δύο εικόνες γίνονται viral γιατί αποδεικνύουν πως υπάρχει το “για πάντα” (και δεν έχει φύλο)

Ο Nicholas Cardello και ο Kurt English είναι ένα φυσιολογικό ζευγάρι, και έκαναν κάτι πάρα πολύ σύνηθες: ανέβασαν μία φωτογραφία τους στο Facebook - ή μάλλον δύο. Βέβαια ίσως να μην περίμεναν όταν το έκαναν, ότι θα γινόντουσαν viral.

O λόγος;

Στην πρώτη φωτογραφία βλέπουμε τον Nick και τον Kurt σε ένα LGBT Pride στην Ουάσινγκτον το 1993, και στη δεύτερη βλέπουμε πάλι τους ίδιους, στο ίδιο Pride, στην ίδια πόζα, 24 χρόνια μετά.

 

Έχοντας συγκεντρώσει περισσότερες από 20 χιλιάδες κοινοποιήσεις, αυτή η ανάρτηση έχει γίνει viral και στο Twitter, με όσους την έχουν αναπαράγει να επισημαίνουν κάτι πολύ σημαντικό για την LGBT κοινότητα: “Δεν είναι απλά μια φάση”.

Η μακροχρόνια σχέση του Nick και του Kurt, είναι ακόμα μια απόδειξη ότι η σεξουαλικότητα των ομοφυλόφιλων δεν είναι κάτι που “περνάει”, δεδομένου ότι παρόλο που έχουν περάσει 24 χρόνια, οι δυο τους είναι ακόμα ερωτευμένοι. Όταν τραβήχτηκε η πρώτη φωτογραφία, ο Cardello ήταν 30 και ο English 28. Σήμερα, είναι 54 και 52 ετών αντίστοιχα και ναι, είναι παντρεμένοι.