ΓΑΜΟΣ

8 χυλόπιτες σε πρόταση γάμου που θα σε κάνουν να κλάψεις (από τα γέλια)

Η απόρριψη σε όλους τους τομείς των σχέσεων είναι ένας από τους μεγαλύτερους φόβους που έχουν οι περισσότεροι άνθρωποι. Για αυτό το λόγο αρκετοί από εμάς *σηκώνει δειλά το χέρι* δύσκολα δεσμεύονται δύσκολα σε καταστάσεις και ανθρώπους και όταν κάνουν σχέσεις, χρειάζονται πολύ σπρώξιμο για να κάνουν το επόμενο βήμα σε αυτή- όποιο και να είναι. Υπάρχουν όμως και κάποιοι που τολμάνε, ακόμα και αν ξέρουν ότι μάλλον θα φάνε τα μούτρα τους ή όπως στην προκειμένη ακόμα και αν ξέρουν ότι θα φάνε χυλόπιτα!

Ο απατημένος

”Είπε όχι και μετά μου αποκάλυψε ότι κοιμάται με τον αδερφό μου”.

H ντροπιασμένη

”Δεν ξέρω αν μετράει ως απόρριψη, αλλά όταν μετά από 8 χρόνια σχέσης έκανα τραπέζι στον φίλο μου για να του ζητήσω να παντρευτούμε απάντησε απλά ένα Ναι, φυσικά θέλω να σε παντρευτώ κάποια μέρα. Έχασα τον ύπνο μου και ντρεπόμουν πολύ, έτσι καθίσαμε και μιλήσαμε ξανά και το κατάλαβε! Πλέον έχουμε ορίσει και ημερομηνία γάμου”.

Ο cool

”Αρνήθηκε. Πήρα ένα σκύλο και μια εξάδα μπύρα και συνέχισα τη ζωή μου”.

Ο τυχερός μέσα στην ατυχία του

”Ήμασταν 3 χρόνια μαζί όταν της έκανα πρόταση γάμου με το δαχτυλίδι της προγιαγιάς μου. Μου είπε όχι και μετά από δύο μέρες μετακόμισε ενώ μου αποκάλυψε ότι είναι λεσβία. Από τότε έχουν περάσει 22 χρόνια και είμαστε και οι 2 παντρεμένοι και πολύ ευτυχισμένοι με τους συντρόφους μας”.

Ο ”έμεινε με το δαχτυλίδι στο χέρι”

”Μετά από 8 χρόνια σχέσης και πολλά σχέδια για το μέλλον και την κοινή μας ζωή αλλά και υπονοούμενα για δαχτυλίδια και γάμο, εξαφανίστηκε ακριβώς τη στιγμή που αγόρασα δαχτυλίδι. Δεν μου εξήγησε ποτέ το γιατί, είπε μόνο ένα ”Σε αγαπάω, αλλά δεν είμαι ερωτευμένη πια μαζί σου”, προσπαθήσαμε να κρατήσουμε επαφή αλλά δεν γινόταν”.

Ο υπομονετικός (και το happy end)

”Το 1988 ζήτησα από τον έρωτα της ζωής μου να με παντρευτεί και αρνήθηκε. Παντρεύτηκα τελικά μια άλλη γυναίκα, κάναμε παιδί και μετά από 16 χρόνια γάμου πήραμε διαζύγιο. Όταν έκανα facebook μου ήρθε ένα μήνυμα από εκείνη, η οποία ήταν επίσης χωρισμένη με παιδιά. Έξι μήνες μετά από εκείνο το μήνυμα και 25 χρόνια μετά την αρχική πρόταση γάμου παντρευτήκαμε και είμαστε έξι χρόνια μαζί”.

Ο συνειδητοποιημένος

”Βγαίναμε περίπου 5 χρόνια και ήμασταν μια μαζί, μια χώρια. Όποτε χωρίζαμε επέστρεφε και μου έλεγε ότι δεν μπορεί μακριά μου, μετά με βαριόταν και εξαφανιζόταν πάλι. Ήξερε ότι ήθελα κάποια στιγμή να παντρευτώ αλλά δεν μπορούσε να δεσμευτεί, έτσι όταν μετακόμισα και ζήτησε να μείνουμε μαζί της έκανα πρόταση γάμου- γνωρίζοντας ότι θα αρνηθεί. Δεκαοχτώ μήνες μετά γνώρισα την γυναίκα μου και είμαστε μαζί 15 χρόνια, οπότε όλα δούλεψαν μια χαρά”.

Ο επίμονος

”Ήταν το κορίτσι μου για περίπου 12 χρόνια και όταν ήμασταν σε ταξίδι στις Φιλιππίνες, μέσα σε μια φανταστική λίμνη, ξεκίνησα να της λέω Μωρό μου θέλω.. και όταν κατάλαβε τι θα πω μου είπε ένα Όοοχι μην το πεις και έφυγε. Είπε τελικά το ναι λίγους μήνες αργότερα όταν βρισκόμασταν στην Αυστραλία”.