ΣΧΕΣΕΙΣ

5 θέματα που δεν πρέπει να συζητάς με τους άλλους για τη σχέση σου

Οι σχέσεις δεν είναι εύκολη υπόθεση. Αυτό επιδέχεται πολλών ερμηνειών. Το μόνο σίγουρο είναι πως όταν βρίσκεσαι σε μία σχέση θα θελήσεις αρκετές φορές να συζητήσεις κάποια θέματα που θα προκύψουν με τις φίλες, την οικογένειά σου ή οποιονδήποτε άλλο. Όμως, για το καλό το δικό σου και της σχέσης σου καλύτερα να μην το κάνεις.

Όχι τόσο γιατί μπορεί να μη λάβεις τη σωστή συμβουλή για τη δεδομένη περίπτωση, αλλά κυρίως γιατί κάποια πράγματα έχουν αξία μόνο όταν μένουν προσωπικά, ανάμεσα σε σένα και το σύντροφό σου. Αν αναρωτιέσαι ποια μπορεί να είναι αυτά, στα έχουμε συγκεντρώσει.

1) Απέχετε ένα διάστημα από το σεξ

Είτε ξέρεις γιατί συμβαίνει αυτό είτε όχι, δεν έχει νόημα να το μοιραστείς. Λογικά θα το κάνεις γιατί περιμένεις μια απάντηση του τύπου “Συμβαίνει στον καθένα” ώστε να ανακουφιστείς, αλλά μην ξεχνάς ότι δεν είναι πάντα όλου ειλικρινείς όταν η συζήτηση φτάνει στη σεξουαλική τους ζωή.

2) Οι συγγενείς του συντρόφου σου σε εκνευρίζουν

Δεν ξέρεις ποτέ τι μπορεί να φτάσει στα αυτιά του συντρόφου σου και μάλιστα αν θα φτάσει αυτούσιο ή με παραλλαγές. Χίλιες φορές, αν αντιμετωπίζεις τέτοια προβλήματα, να το συζητήσεις με τον ίδιο το σύντροφό σου.

3) Ο σύντροφός σου σού αποκαλύπτει τις σεξουαλικές φαντασιώσεις του

Τις αποκαλύπτει σ’ εσένα και όχι σε διάγγελμα στο μπαλκόνι. Είναι κάτι απόλυτα προσωπικό που θέλει, για ευνόητους λόγους, να μοιραστεί μόνο μαζί σου.

4) Απιστία

Είτε την κάνεις είτε τη βιώνεις, καλύτερα να μείνει ανάμεσα σε σένα και τη σχέση σου. Είναι πολύ πιθανό αργότερα να προχωρήσεις σε γάμο με αυτό τον άνθρωπο. Αν έχεις αποκαλύψει στους δικούς σου ότι σε απάτησε πχ, σίγουρα δεν τους δημιουργείς και τις καλύτερες εντυπώσεις για το μέλλοντα σύζυγό σου, κάτι που θα σου προκαλέσει αργότερα προβλήματα.

5) Μυρωδιά, γεύση, μέγεθος δεν αγγίζονται

Αν ο σύντροφός σου έχει μια ιδιαίτερη μυρωδιά σε κάποιο μέρος του σώματός του ή, τελικά, προέκυψε να έχει μικρότερο μέγεθος εκεί που καταλαβαίνεις απ’ όσο περίμενες, δεν χρειάζεται να το κάνεις έκτακτο ανακοινωθέν στις φίλες, όσο και αν το θες. Κάποια στιγμή, οι φίλες και ο σύντροφος θα γνωριστούν και ένα και μόνο περίεργο βλέμμα θα αρκέσει για να προκαλέσει αμηχανία για πάντα.