ΕΡΕΥΝΑ

Δυσκολεύεσαι να βρεις άντρα; Υπάρχει εξήγηση

Ετοιμάσου να γίνεις έξαλλη ή και κάτι παραπάνω από αυτό. Κοιτάζεσαι στον καθρέφτη: είσαι όμορφη, έξυπνη, με προσωπικότητα, στιλ, γούστο, φινέτσα, θηλυκότητα. Δε σου λείπει τίποτα, εκτός από εκείνο το αγόρι που θα σου πάρει το μυαλό.

Μάντεψε!

Υπάρχει κάτι στα προαναφερθέντα χαρακτηριστικά που σύμφωνα με τους επιστήμονες, είναι ο βασικός λόγος που δυσκολεύεσαι να βρεις τον άντρα που θα ταράξει το είναι σου. Τι είναι αυτό; Μα φυσικά το μυαλό σου. Κι όχι επειδή είσαι τόσο έξυπνη που έχεις υψηλές απαιτήσεις και δεν υπάρχουν πια σωστοί άντρες εκεί έξω κλπ κλπ. Η εξήγηση είναι 100 φορές χειρότερη.

Σε μια πρόσφατη έρευνα, ορισμένοι άντρες μαθητές κάθισαν να γράψουν ένα τεστ μαζί με μια γυναίκα σε αντίστοιχη ηλικία κολεγίου. Αφού τους δόθηκαν τα αποτελέσματα του τεστ, οι ερευνητές ρώτησαν τους άντρες αν βρήκαν τη γυναίκα δίπλα τους ελκυστική και αν θα έβγαιναν μαζί της ραντεβού.

Οι άντρες που πίστευαν πως η γυναίκα τα πήγε στο τεστ καλύτερα από τους ίδιους, την βαθμολογούσαν ως λιγότερο ελκυστική και δεν έδειχναν ιδιαίτερη πρόθεση να βγουν μαζί της.

Απ’ τη μία αυτό είναι τρομακτικά λυπηρό, από την άλλη, δε μας μένει και τίποτ’ άλλο από το να ευχαριστήσουμε τα αρσενικά που δε μας βάζουν καν στον κόπο να χαλάσουμε χρόνο σε ραντεβού μαζί τους επειδή ξέρουν εκ των προτέρων ότι δε μπορούν να μας αντιμετωπίσουν γιατί παραείμαστε έξυπνες για εκείνους.