ΕΡΕΥΝΑ

Αυτές είναι οι 3 προτεραιότητες σε μία σχέση

Ακόμα κι αν η εξωτερική εμφάνιση, η φωνή, ή τα χέρια είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που σε κάνουν να ερωτευτείς ή να θες να γνωρίσεις τον εκπρόσωπο του αντίθετου φύλου που βρίσκεται απέναντί σου, οι πιο σημαντικοί παράγοντες σε μια πραγματική σχέση είναι πολύ, πολύ διαφορετικοί.

Σύμφωνα λοιπόν με μια έρευνα του ”Way We Are Now” στην οποία συμμετείχαν 6000 άνθρωποι, υπάρχουν πολύ σημαντικότερα πράγματα απ’ το να κάνεις απλά σεξ μια στο τόσο.

Φυσικά υπήρξαν εκείνοι που έβαλαν στο top 3 των σημαντικών παραγόντων σε μια σχέση το (καλό) σεξ, αλλά ήταν λιγότεροι από το 1/3 των ερωτηθέντων. Στο ίδιο ποσοστό περίπου είναι κι εκείνοι που έβαλαν ψηλά τη φυσική έλξη.

Θες να μάθεις ποιες είναι οι τρεις πιο σημαντικές προτεραιότητες σε μια σχέση σύμφωνα με την έρευνα;

1. Ειλικρίνεια

Το 70% των συμμετεχόντων είπαν πως η ειλικρίνεια είναι το σημαντικότερο κομμάτι μιας σχέσης.

2. Επικοινωνία

Το να μπορείς να πεις δυο λόγια παραπάνω με το άλλο σου μισό, ήρθε στη θέση νούμερο 2 με 67%. Όχι άδικα, αφού με τα λόγια λύνεις τα σημαντικότερα προβλήματα της σχέσης σου.

3. Δέσμευση

Η τρίτη πιο δημοφιλής επιλογή (57%) ως ο πιο σημαντικός παράγοντας σε μια σχέση είναι η δέσμευση. Κάπου εδώ να σημειωθεί πως μόνο το 35% των ανθρώπων δήλωσαν ότι πιστεύουν πως μια σχέση μπορεί να σωθεί μετά από μια ερωτική περιπέτεια κάποιου απ’ τους συντρόφους. Λογικό που η δέσμευση είναι τόσο ψηλά λοιπόν.