ΖΕΥΓΑΡΙΑ

Με αυτό το είδος άντρα, δεν πρέπει να φλερτάρεις

Μπορεί όταν τους βλέπεις να νιώθεις κάτι να γίνεται μέσα σου και τις ενδορφίνες να ετοιμάζονται για απογείωση, όμως μια νέα έρευνα αποκάλυψε πως αυτά τα αγόρια δεν είναι τόσο σεξουαλικά ούτε όσο πιστεύουμε εμείς, ούτε όσο νιώθουν οι ίδιοι.

Πρόκειται λοιπόν για εκείνους τους τύπους που του δίνουν και καταλαβαίνει στο γυμναστήριο. Σύμφωνα με μια νέα έρευνα για την Ιατρική και την Επιστήμη στον Αθλητισμό και την Άσκηση, τα αποτελέσματα δείχνουν πως όσο πιο έντονη και εξαντλητική είναι η προπόνηση ενός άντρα, τόσο πιο πεσμένη είναι η σεξουαλική του διάθεση.

Οι ερευνητές του πανεπιστημίου της North Carolina, έκαναν μια έρευνα μελετώντας 1100 άντρες που γυμνάζονται, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι πεπειραμένοι αθλητές και τους ρώτησαν για τη σεξουαλική τους ζωή, την επιθυμία τους για σεξ και τη ρουτίνα τους στο γυμναστήριο.

Στη συνέχεια οι ερευνητές κατηγοριοποίησαν τους άντρες με βάση την ένταση των προπονήσεών τους και το πόσο αυξημένη λίμπιντο έχουν. Τα αποτελέσματα έδειξαν πως εκείνοι που κάνουν ελαφριάς ή μέτριας έντασης προπονήσεις, έχουν και μεγαλύτερη επιθυμία να κάνουν σεξ, σε σχέση με όσους πεθαίνουν μπροστά στον καθρέφτη σηκώνοντας τα βάρη του να είσαι άντρας – κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Αν λοιπόν ο σύντροφός σου είναι μυώδης και δεν είσαι και πολύ ευχαριστημένη από τη σεξουαλική σας ζωή, ρώτα τον μήπως ασχολείται περισσότερο με τους μύες του, αντί για τους οργασμούς σου.