ΣΧΕΣΕΙΣ

8 σημάδια ότι μπορείς να εμπιστεύεσαι απόλυτα τον σύντροφό σου

Οι σχέσεις είναι δύσκολες, αλλά όταν υπάρχει εμπιστοσύνη και από τις δύο μεριές όλα είναι σαφώς πολύ καλύτερα. Υπάρχουν όμως και κάποιες στιγμές που αμφισβητείς τον άνθρωπο που έχεις απέναντί σου γιατί είσαι άνθρωπος και προφανώς χρειάζεσαι το χρόνο σου για να εμπιστευτείς τον εκάστοτε φίλο σου.

 Αν όμως έχει κάποιο από τα παρακάτω σημάδια τότε δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι και να αναρωτιέσαι αν μπορείς να τον εμπιστευτείς, γιατί στο δείχνει με τις πράξεις του.

1. Μοιράζεται μαζί σου τα συναισθήματά του

Όταν σου λέει ακριβώς τι αισθάνεται, σου ανοίγει την καρδιά του βρε παιδί μου- είναι τελείως εκτεθειμένος μπροστά σου κάτι που δείχνει ότι σε εμπιστεύεται απόλυτα και με αυτό τον τρόπο σου ζητάει να κάνεις το ίδιο πράγμα.

2. Παραδέχεται τα λάθη του

Αν έκανε μ*** αλλά το παραδέχεται και δεν βρίσκει δικαιολογίες για το παραμικρό δείχνει ότι τον νοιάζει πραγματικά να είναι σωστός και ειλικρινής απέναντί σου ενώ ότι μπορείς να του δείξεις εμπιστοσύνη σε ό,τι κάνει.

3. Σου μιλάει για την μέρα του

Γυρνάει από τη δουλειά και θέλει πραγματικά να μάθει τι έκανες όλη μέρα αλλά και να μοιραστεί μαζί σου λεπτομέρειες από το δικό του πρόγραμμα. Άλλο ένα σημάδι που δείχνει ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα να ανοιχτεί και να σου πει πράγματα που σκεφτόταν.

4. Ψάχνει αφορμή να σε αγγίξει

Δεν είναι μόνο το σεξ σημάδι αγάπης και ανάγκης για συναισθηματικό δέσιμο- ένα μικρό άγγιγμα ή μια αγκαλιά είναι εξίσου δυνατά σημάδια. Όταν λοιπόν σου πιάνει το χέρι ενώ είστε έξω ή σε φιλάει το πρωί πριν φύγετε για δουλειά δείχνει ότι είναι 100% εκεί και είναι ανοιχτός σε σένα.

5. Μοιράζεστε ένα τραπεζικό λογαριασμό

Αν δεν δείχνει αυτό εμπιστοσύνη δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να το δείξει. Κακά τα ψέματα αλλά το να μοιράζεστε ένα τραπεζικό λογαριασμό είναι το #1 σημάδι ότι εμπιστεύεστε απόλυτα ο ένας τον άλλον.

6. Σου δείχνει ότι είσαι η Νο.1 προτεραιότητά του

Σε σκέφτεται όπου και αν βρίσκεται και φροντίζει να στο δείχνει και να στο λέει, αυτό σημαίνει ότι είσαι η Νο.1 προτεραιότητά του και δεν φοβάται να στο δείξει. Από τη στιγμή που είναι εκεί για σένα όποτε τον χρειάζεσαι δεν γίνεται να μην του έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη.

7. Δεν έχει κανένα πρόβλημα να πάρεις το κινητό του στα χέρια σου

Αν κάποιος είναι αλυσοδεμένος πάνω στο smartphone του δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν: α) είναι εξαρτημένος (και κάτι κρύβει), β) κάτι κρύβει (και είναι εξαρτημένος). Όταν λοιπόν δεν φρικάρει όποτε πιάνεις το κινητό του στα χέρια σου δείχνει ότι δεν έχει να φοβηθεί για κάτι αλλά και ότι σε εμπιστεύεται γιατί ξέρει ότι δεν θα ψάξεις τα μηνύματά του.