LIFE

Ζήσε με το παιδί σου την πιο Disney Junior εμπειρία αυτά τα Χριστούγεννα

Έχουμε κάθε λόγο να είμαστε πάρα πολύ χαρούμενες και ανυπόμονες για τα Χριστούγεννα που πλησιάζουν. Κι αυτό γιατί δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι τις μέρες των γιορτών για να μπούμε σε κλίμα γιορτινό. Το Σπίτι της 24MEDIA, το αγαπημένο μας μέρος για event, έχει ήδη ντυθεί γιορτινό και σε λίγες ημέρες θα υποδεχθεί ένα μοναδικό event για γονείς και παιδιά.

Σε συνεργασία με την WIND VISION, τον νέο τρόπο τηλεόρασης που έχει ήδη μπει στα σπίτια όλων μας αλλά και στο Σπίτι της 24MEDIA, αποφασίσαμε να διοργανώσουμε μία ημέρα αφιερωμένη σε ένα από τα αγαπημένα μας παιδικά κανάλια, το Disney Junior. Έτσι, το Σπίτι μας την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου θα μεταμορφωθεί για λίγες ώρες στον απόλυτο προορισμό Disney Junior για να διασκεδάσουμε παρέα με τις αγαπημένες μας σειρές Disney.

 

Τι θα έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν εκεί γονείς και παιδιά;

Μία μοναδική Disney Junior προβολή στο Σαλόνι μας από το αγαπημένο μας παιδικό κανάλι που παρακολουθούμε φανατικά στην WIND VISION.

KAI

Τρία φανταστικά workshops για να παίξουν μικροί και μεγάλοι:

  • 1 cookie workshop στην κουζίνα μας για να φτιάξουν μπισκότα δίπλα στον σεφ μας
  • 1 face painting workshop για να βαφτούν γιορτινά
  • 1 Christmas decoration workshop για να ετοιμάσουν τα στολίδια που θα μπουν στο δέντρο μας
  • Μοναδικές γλυκές εκπλήξεις με πινελιές με έμπνευση από τον κόσμο της Disney

 

Η WIND VISION είναι ο νέος τρόπος να βλέπουν τηλεόραση μικροί και μεγάλοι. Και λέμε για τους μικρούς γιατί Γι’ αυτό και το Disney Junior, ένα από τα πιο αγαπημένα κανάλια για να βλέπουν οι μικροί και να νοσταλγούν οι μεγάλοι, περιμένει εσάς και τα παιδιά σας σε αυτό το μοναδικό event.

Ημέρα: Κυριακή 16 Δεκεμβρίου

Ώρα προσέλευσης: 16:00

Ηλικία παιδιών: Συμμετοχή μπορούν να δηλώσουν γονείς για αγόρια και κορίτσια από 5 έως και 10 χρονών

Δηλώστε συμμετοχή στην παρακάτω φόρμα συμμετοχής και οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά και με email την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου.

powered by Typeform