VIRAL

Η συγκινητική ιστορία πίσω από ένα δώρο υπενθυμίζει το πραγματικό νόημα των Χριστουγέννων

Το να αγοράσεις ένα λούτρινο αρκουδάκι ή μια κούκλα σε ένα μωρό μπορεί να είναι συνηθισμένο και προβλέψιμο αλλά μερικές φορές αυτή η κίνηση αρκεί για να σου υπενθυμίσει το πραγματικό νόημα των Χριστουγέννων (και των δώρων γενικότερα).

Τις τελευταίες μέρες κυκλοφορεί στο facebook η ιστορία ενός παππού που έκανε δώρο μια κούκλα minnie σε ένα μωρό 4 μηνών και πραγματικά δεν γίνεται να μην συγκινηθείς. Όπως γράφει και στο post η μαμά της μικρής είχε πάει για ψώνια με το μωρό και την αδερφή της όταν τις πλησίασε ένας άγνωστος και έπιασαν κουβέντα.

”Χαμογελάσαμε ευγενικά και μιλήσαμε λίγο για το μωρό. Προχωρήσαμε λίγο παρακάτω, στο διάδρομο με τα χριστουγεννιάτικα δώρα όπου και πήρε μια μικρή Minnie για να την κάνει δώρο στην μικρή. Αρνήθηκα ευγενικά το δώρο αλλά επέμενε και τότε μου αποκάλυψε ότι η γυναίκα του, την οποία είχε χάσει πριν 18 μήνες, λάτρευε τον Mickey Mouse και επειδή δεν είχε οικογένεια ήθελε να κάνει σε κάποιον χριστουγεννιάτικο δώρο- τότε αποφάσισα να τον αφήσω να της πάρει το δώρο. Η καρδιά μου είναι γεμάτη αγάπη σήμερα. Αυτός ο άνθρωπος μου έφτιαξε την μέρα και αυτή θα είναι μια χριστουγεννιάτικη ιστορία που θα λέω στην κόρη μου όταν με ρωτάει ποιο είναι το νόημα των Χριστουγέννων. Τι φανταστικός άνθρωπος”. έγραψε στη λεζάντα των φωτογραφιών που ανέβασε στη σελίδα Spotted Yorkshire. Αν μη τι άλλο, αυτή η ιστορία σε βάζει σε σκέψεις και σε κάνει να θέλεις να δεις το Home Alone, γιατί ας είμαστε ειλικρινείς ο άγνωστος κύριος μοιάζει φοβερά με τον Old Man Marley.