Η απολαυστική Ελληνίδα μάνα σε διαφημιστικό για τον Ημιμαραθώνιο Κρήτης

Το βίντεο της Ελληνίδας μάνας έγινε viral και είναι ένα όνειρο.

Η Ελληνίδα μάνα και πάλι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Φυσικά και είναι πρωταγωνίστρια, δεν της αξίζει τίποτα λιγότερο. Το διαφημιστικό σποτ για τον φετινό Ημιμαραθώνιο Κρήτης έχει κάτι από ρόλει, κάτι από τραπέζι ''γαμοβάφτισης'', κάτι από ζακέτα για το κρύο και ένα συγκινητικό μήνυμα.

Με σύνθημα ''Το τρέξιμο και το περπάτημα είναι η πιο εύκολη άσκηση καθώς είναι οι πιο φυσικές κινήσεις του ανθρώπου'', οι διοργανωτές καλούν να τρέξουν και να περπατήσουν στον Ημιμαραθώνιο, άνθρωποι με οποιαδήποτε φυσική κατάσταση και κάθε ηλικίας.

Για να μας πείσουν να κλείσουμε εισιτήρια για Κρήτη έβαλαν τη μάνα ενός αθλητή να κάνει τα κουμάντα. Να μας βάλει σε μία σειρά, να μας φτιάξει μία πορτοκαλάδα για τις βιταμίνες βρε αδερφέ.

Βάζει σκούπα όσο ο γιος κοιμάται, μπουκάρει στο δωμάτιο, ανοίγει το φως και παίρνει τα χνούδια κάτω από το κρεβάτι. Όλα αυτά αφού έχει ετοιμάσει πρωινό για να φάει ένας λόχος. Και η ''Μαργαρίτα η Μαργαρώ'' στα φωνητικά.

''Χρήστο, μη βγεις λουσμένος και κρυώσεις. Αν κουραστείς να σταματήσεις. Φάε που έχεις γίνει πετσί και κόκαλο με τα τρεξίματα. Εσύ θα με πεθάνεις.''

Η μάνα ακολουθεί το Χρήστο και στον αγώνα. Να δώσει ένα μπουφάν, να προσφέρει λίγο νερό, να ενθαρρύνει με ένα μπράβο καβάλα σε τρίκυκλο.

 

Δε σε κουράζει το τρέξιμο αλλά σε κουράζει η μάνα σου;

Το βίντεο διακόπτει αυτή η ατάκα κι εσύ γελάς με τη μάνα του Χρήστου και σκέφτεσαι τη δική σου. Τα χαμόγελα να σταματήσουν.

''Μάνα, δεν τα πήγα καλά.

Δεν πειράζει. Για εμένα θα είσαι πάντα ο νικητής. Θα σε στηρίζω σε όλη μου τη ζωή.''

Γιατί αυτή η κατάληξη είναι τελικά η Ελληνίδα μάνα. Μέσα στην υπερβολή της είναι ο άνθρωπος που είναι πάντα εκεί για εσένα είτε είσαι 5, είτε 65.

''Για τη μάνα σου είσαι μοναδικός, το ίδιο και για εμάς. Τρέξε στη φιλόξενη Κρήτη'' λένε οι διοργανωτές κι εμείς λέμε με βεβαιότητα πως πρόκειται για ένα από τα πιο επιτυχημένα διαφημιστικά σποτ.

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ