Η αγάπη γιατρεύει: Το συγκινητικό βίντεο για τον αγώνα που δίνουν τα παιδιά με καρκίνο

Η 15η Φεβρουαρίου είναι αφιερωμένη στους πιο μεγάλους μικρούς μαχητές: Τα παιδιά με καρκίνο.

«Η αγάπη δε μας απογοητεύει ποτέ» είναι το μήνυμα που περνάει η μικρού μήκους ταινία που δημιουργήθηκε για λογαριασμό του κέντρου θεραπείας Hospital de Amor στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας και υπενθυμίζει αυτό που δεν πρέπει να ξεχνάμε ποτέ. Ότι η αγάπη είναι το πιο σημαντικό δώρο που πρέπει να κάνεις σ' έναν άνθρωπο. Ειδικά όταν πρόκειται για ένα παιδί που πονάει.

Το animation "The Fall: Love Never Let Us Down" έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου, που γιορτάζεται σήμερα (15/2),  με πρωτοβουλία της Διεθνούς Ένωσης Γονέων με Καρκινοπαθή Παιδιά (ICCCPO). Κάθε χρόνο 250.000 παιδιά σε όλο τον κόσμο υποφέρουν από διάφορες μορφές του. Στη χώρα μας περίπου 300 παιδιά προσβάλλονται ετησίως από καρκίνο, κυρίως από λευχαιμία.

Με αυτό το συγκινητικό βίντεο, τo κέντρο θεραπείας Hospital de Amor (το οποίο μεταφράζεται ως «Νοσοκομείο Αγάπης») έχει ως στόχο να επισημάνει τη δύναμη και την αξία της αγάπης στη μάχη που δίνουν αυτά τα παιδιά ενάντια στον εφιάλτη του καρκίνου. Η συναισθηματική στήριξη των γονιών, των γιατρών και κάθε ανθρώπου που βρίσκεται στο πλάι τους, απαλύνει τον πόνο και κάνει την αρρώστια να δείχνει μικρότερη μπροστά στη δύναμη της αγάπης.

 

TAGS:

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ