VIRAL

Το 5λεπτό βίντεο που θα σου σπάσει σίγουρα τα νεύρα

Στο σημερινό επεισόδιο ''εμφανίστηκε ένα βίντεο στο facebook feed μας και ΕΠΡΕΠΕ να το μοιραστούμε μαζί σας'' θα δούμε ένα βίντεο με τίτλο ''Το πιο μη ικανοποιητικό βίντεο που έχει γυριστεί ποτέ στον κόσμο''. Η μετάφραση είναι φοβερά αδύναμη καθώς το επίθετο που θεωρώ ότι του αξίζει είναι εκνευριστικό.

Ναι, αυτό το βίντεο είναι ξεκάθαρα ό,τι πιο εκνευριστικό θα δεις σήμερα- ειδικά αν είσαι ελαφρώς ψυχαναγκαστική και λατρεύεις τον προγραμματισμό, τους κανόνες και τις ίσιες γραμμές, στο λέω, θα υποφέρεις. Μετά από 15 δευτερόλεπτα θα νιώσεις μια αναστάτωση, θα θελήσεις να διορθώσεις αυτό που βλέπεις και ενδεχομένως θα αντιδράσεις κάπως έτσι.

Μην ανησυχείς, δεν είσαι μόνη σε αυτό. Η Δήμητρα που μου έστειλε το βίντεο έγραψε χαρακτηριστικά ”τα νεύρα μου”, οπότε αν νιώσεις την ανάγκη να φωνάξεις στην οθόνη και να πατήσεις παύση μέχρι να ηρεμήσεις  θα περιμένουμε μέχρι να νιώσεις ξανά έτοιμη για να δεις το υπόλοιπο.

Στα 5.50 λεπτά που διαρκεί θα δεις τούρτες να κόβονται στραβά, αυγά να καθαρίζονται όπως να’ναι με αποτέλεσμα να καταστρέφονται, χαρτιά να διπλώνονται θεόστραβα και παζλ που δεν ολοκληρώνονται ποτέ. Αν είσαι έτοιμη πάτησε το play!

Άντεξες; Αν ναι, μπράβο! Σε περίπτωση που δεν νιώθεις και πολύ καλά μπορείς να δεις το επόμενο βίντεο που είναι ακριβώς το αντίθετο, έτσι για να ηρεμήσεις λίγο.