LIFE

Το video που θα σου δώσει κίνητρο να φορέσεις τώρα κιόλας τα αθλητικά σου

Είτε ανήκεις σε εκείνες τις γυναίκες που πηγαίνουν γυμναστήριο ανελλιπώς, είτε πασχίζεις να πείσεις τον εαυτό σου να πάρει τις σκάλες, ένα είναι σίγουρο. Στην αρχή του καλοκαιριού, μετά από την υπέροχη χαλάρωση των διακοπών, κάθε μικρή ή μεγάλη κίνηση μοιάζει να απαιτεί πολλαπλάσια ενέργεια.

Και κάπως έτσι οι μέρες του φθινοπώρου περνούν μπροστά από μια οθόνη και πάνω σε ένα καναπέ. Όμως η αλήθεια είναι πως «όσο κινείσαι, ζεις περισσότερα». Τίποτα δεν θα έπρεπε να σε σταματά από το να βιώνεις τη ζωή σου στο έπακρο. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για την αρχή του ακαδημαϊκού έτους και μια τέλεια ευκαιρία για να κάνεις νέα αρχή στην υγεία και την ευεξία σου.

Αυτό ακριβώς το μήνυμα φιλοδοξεί να μας θυμίσει μέσα σε μόλις 30 δευτερόλεπτα η νέα καμπάνια Rexona. Την εποχή που το ίντερνετ γεμίζει από βιντεάκια με προτάσεις για workouts ειδικά σχεδιασμένα για να σε βάλουν ξανά στο mood για άσκηση, το αγαπημένο brand περιποίησης δημιουργεί ένα βίντεο με σκοπό να σε εμπνεύσει, απλά, να κινείσαι λίγο περισσότερο, να βγεις από το σπίτι λίγο παραπάνω, να φορέσεις ξανά τα αθλητικά σου και όπου σε βγάλει.

Αφορμή για αυτή την καμπάνια είναι η νέα τεχνολογία Motionsense του Rexona που όσο κινείσαι, σε προστατεύει, στηρίζοντας εμπράκτως τον πιο δραστήριο, τολμηρό εαυτό σου. Γιατί η κίνηση δεν είναι μονάχα άσκηση, η κίνηση είναι η ίδια η ζωή. Κι αν αυτή η στιγμή σε βρίσκει καθισμένη ή ξαπλωμένη, η κίνηση μπορεί να ξεκινήσει από τώρα κιόλας. Στο ξεκίνημα μίας νέας μέρας δεν χωράνε δεύτερες σκέψεις και αμφισβητήσεις παρά μόνο η  προσπάθεια, όπως λέει χαρακτηριστικά και ο πρωταγωνιστής του βίντεο Στέφανος Τσιτσιπάς.

 

Αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας άλλωστε: το να προσπαθείς συνεχώς και να μην σταματάς να κινείσαι. Γι’ αυτό βγες για τρέξιμο στο κοντινό πάρκο, βάλε δυνατά μουσική και χόρεψε, γνώρισε τον λόφο της πόλης σου με μια μικρή πεζοπορία. Όποιον τρόπο κι αν επιλέξεις για να βάλεις λίγη παραπάνω κίνηση στη ζωή σου, το Rexona είναι δίπλα σου.