LIFE

Georg Jensen: Το μοναδικό δανέζικο brand για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Με ιστορία που ξεπερνά τα 100 χρόνια, το παγκοσμίου φήμης σκανδιναβικό brand “Georg Jensen”, είναι συνώνυμο με την εκπληκτική παραδοσιακή δεξιοτεχνία, την άριστη ποιότητα κατασκευής και τη διαχρονική αισθητική.

Το καλλιτεχνικό ταλέντο σε συνδυασμό με το μοναδικό δημιουργικό όραμα του ιδρυτή της, Georg Jensen, ήταν τα θεμέλια πάνω στα οποία δημιουργήθηκε η εταιρία στην Κοπεγχάγη, το 1904.

Όραμα του να γεμίζει ομορφιά και φως την κάθε ημέρα, μέσα από καλαίσθητα αντικείμενα υψηλής ποιότητας και ξεχωριστού design.

Στο portfolio του brand περιλαμβάνονται εξαιρετικές συλλογές εντυπωσιακών κοσμημάτων, με εκθαμβωτικά πολύτιμα μέταλλα, όπως κίτρινος, λευκός ή ροζ χρυσός 18 kt και μασίφ ασήμι 925 και αυθεντικά διαμάντια ή λαμπερούς πολύτιμους λίθους.

Η κάθε συλλογή συμβολίζει και κάτι ξεχωριστό. Το σίγουρο είναι ότι όλες θα σας μαγέψουν.

Η Offspring συλλογή προτείνει κομψά και λιτά σχέδια, όπου το ένα αγκαλιάζει το άλλο. Αποτελείται από δύο διαφορετικές φόρμες, όπου η μικρή προστατεύεται από την μεγάλη. Η συλλογή εμπνέεται από την δύναμη της αγάπης και τον αδιάρρηκτο δεσμό της οικογένειας όπως μητέρας – παιδιού, αδελφών ή φίλων.

Η Fusion συλλογή με το ιδιαίτερο design προσφέρει αμέτρητους συνδυασμούς που επιτρέπουν στον καθένα να δημιουργήσει τη δική του προσωπική ιστορία. Μεμονωμένα ή συνδυασμένα στοιχεία από κίτρινο και ροζ χρυσό 18κ ή λευκόχρυσο, στολισμένα με λαμπερά διαμάντια, συμβολίζουν αναμνήσεις και προσωπικές εμπειρίες. Αμέτρητοι συνδιασμοί σου δίνουν την δυνατότητα να γράψεις την δική σου προσωπική ιστορία ανεξαρτητα εαν ειναι ενας μεγαλος ερωτας, μια μοναδική αγάπη ή παντοτινοι οικογενειακοί δεσμοί.Κάθε ιστορία είναι διαφορετική, κάθε κομμάτι μοναδικό.

Η Moonlight Grapes συλλογή εμπνευσμένη από την Art Nouveau εποχή, χαριζει στην σύγχρονη γυναίκα διαχρονικά σχέδια, υμνώντας την αριστοτεχνία της φύσης. Στοιχεία από τα κλασσικά σχέδια Georg Jensen, επαναδιατυπώνονται και ερμηνεύονται με εντυπωσιακά αποτελέσματα, προσφέροντας κοσμήματα υψηλής ποιότητας και αισθητικής.

Οι συλλογές HOME, που αναδύονται από διαχρονικά σχέδια minimal, σκανδιναβικού design, είναι  κατασκευασμένες από εξειδικευμένους τεχνίτες με παραδοσιακές τεχνικές και υλικά υψηλής ποιότητας, όπως ανοξείδωτο ατσάλι, πορσελάνη και χειροποίητο γυαλί, συνδυάζοντας την εκπληκτική δεξιοτεχνία και λειτουργικότητα, με τη σύγχρονη αισθητική.

Το brand συνεργάζεται με τους πιο καινοτόμους designers και διακεκριμένους καλλιτέχνες της κάθε εποχής, για τον μοναδικό σχεδιασμό κοσμημάτων & ειδών σπιτιού. Συχνά οι iconic δημιουργίες Georg Jensen, εκτίθενται στις μεγαλύτερες γκαλερί τέχνης σε όλο τον κόσμο.

Τα κομψά σχέδια εμπνέονται από τις οργανικές μορφές της φύσης και αποκαλύπτουν τη συνεχή δέσμευση της εταιρίας στην κορυφαία ποιότητα και την απαράμιλλη δεξιοτεχνία.

Mπορείτε να το ανακαλύψετε στο ολοκαίνουριο Flagship Concept Store, στην κεντρική είσοδο του Golden Hall! Grand Opening 26 Νοεμβρίου!

GEORG JENSEN – GOLDEN HALL (Ground floor)

Λεωφ. Κηφισίας 37Α, Μαρούσι, τηλ. 210 68 38 521

www.georgjensenshop.gr