TIPS

Πασχαλινά αυγά: 3 tips για να βγάλεις τη βαφή από τα χέρια σου

Unsplash

Επιχείρηση: πασχαλινά αυγά. Και μετά από αυτή την επιχείρηση ακολουθεί η επιχείρηση: βγάλε την μπογιά από τα χέρια σου αφού δεν πρόσεξες.

Τα αυγά σε θερμοκρασία δωματίου κι έτοιμα να κάνουν βουτιά στην κόκκινη (συνήθως) βαφή που περιμένει στην άκρη του πάγκου της κουζίνας.

Τοποθετείς τα αυγά με προσοχή χρησιμοποιώντας ένα κουτάλι για ομαλή προσγείωση και αποφυγή ατυχημάτων. Το αποτέλεσμα εξαιρετικά λαμπερό αφού στο τέλος τα γυάλισες και με λίγο λάδι.

Έβαλες τα αυγά στην πιατέλα και κοίταξες τα χέρια σου. Κόκκινο, δεν ήταν κόκκινο. Ενώ φόρεσες γάντια τα δάχτυλά σου είναι γεμάτα βαφή.

Το πιο βασικό από όλα είναι να κινηθείς όσο πιο γρήγορα μπορείς ώστε να μην «ποτίσει» η βαφή στο δέρμα σου. Όχι, πως δεν θα βγει αλλά θα δυσκολευτείς λίγο παραπάνω.

Για να δυσκολευόμαστε είμαστε τώρα; Η βαφή από τα αυγά θα βγει εύκολα και γρήγορα από τα χέρια σου.

Πασχαλινά αυγά: 3 tips για να βγάλεις τη βαφή από τα χέρια σου

Tip 1

Βάλε σε ένα βαμβάκι λίγο ασετόν και τρίψε απαλά την περιοχή που έχει γεμίζει με βαφή αυγών.

Tip 2

Ανακάτεψε μία κουταλιά λάδι με ζάχαρη, τόση ώστε να γίνει ένα παχύρρευστο μείγμα. Μόλις δημιούργησες ένα φυσικό scrub που θα βγάλει τη βαφή αυγών από τα χέρια σου.

Το ίδιο μείγμα είναι ιδανικό και για την καθημερινή απολέπιση του σώματός σου.

Tip 3

Μία κουταλιά μαγειρική σόδα και λίγες σταγόνες ξύδι και φτιάχνεις ένα μείγμα που θα σε βοηθήσει να απαλλαγείς από την μπογιά. Τρίβεις και (τα) καθάρισες.