TECH

10 apps που αξίζει να έχεις στο smartphone σου

Το smartphone είναι πλέον η προέκταση του χεριού μας και η χρήση του έχει ξεπεράσει αυτή του απλού κινητού τηλεφώνου καθώς οι περισσότεροι το χρησιμοποιούμε πλέον για να κάνουμε ένα σωρό διαφορετικές δουλειές.

Η αλήθεια είναι ότι αυτή η (υπερβολική) χρήση εξαντλεί αμέσως την μπαταρία του (αααχ, πού είναι τα Nokia 3310 που κρατούσε η μπαταρία τους μια ολόκληρη εβδομάδα) ωστόσο αν μάθεις να το χρησιμοποιείς σωστά και να έχεις μόνο χρήσιμα apps τότε δεν θα έχεις πρόβλημα. Παρακάτω λοιπόν θα βρεις μια λίστα με 10 χρήσιμα apps που θα διευκολύνουν την καθημερινότητά σου- όχι, τα social media και τα messenger apps δεν πιάνονται.

Tfa Tickets

Το επίσημο app για να αγοράζεις online εισιτήρια για τις Συγκοινωνίες Αθηνών δεν πρέπει να λείπει από το smartphone σου καθώς σου επιτρέπει να αγοράζεις εισιτήρια ΟΠΟΥ και αν βρίσκεσαι ό,τι ώρα και να είναι.

Για Android, το κατεβάζεις ΕΔΩ

Για iOs, το κατεβάζεις ΕΔΩ

OASA Telematics

Άλλο ένα must have app είναι αυτό του ΟΑΣΑ που σου δείχνει live σε πόση ώρα έρχεται το λεωφορείο που σε βολεύει. Έτσι αντί να περιμένεις μες στο κρύο, μπορείς να τσεκάρεις το app πριν φύγεις από το σπίτι και να υπολογίσεις το χρόνο αναμονής. Τέλειο; ΤΕΛΕΙΟ.

Για Android, το κατεβάζεις ΕΔΩ

Για iOs, το κατεβάζεις ΕΔΩ

Noon Pacific

Μια από τις πιο χρήσιμες ανακαλύψεις μου στο play store είναι το Noon Pacific, το οποίο σου φέρνει κάθε εβδομάδα μια καινούρια playlist με τα καλύτερα κομμάτια που ακούγονται στα μουσικά blogs- ιδανικό για τις μέρες που δεν ξέρεις τι στο καλό να ακούσεις!

Για Android, το κατεβάζεις ΕΔΩ

Για iOs, το κατεβάζεις ΕΔΩ

Night Owl

Αν συνηθίζεις να χαζεύεις στο twitter ή στο instagram πριν ξαπλώσεις ήρθε η ώρα να κατεβάσεις το Night Owl, το οποίο θα προσαρμόσει τη φωτεινότητα ώστε να μην κουράζονται τα μάτια σου και να μην χαλάει η ποιότητα του ύπνου σου.

Θα το βρεις μόνο για Android ΕΔΩ

My Calendar

Το ημερολόγιο περιόδου δεν πρέπει να λείπει από το smartphone καμιάς γυναίκας, γιατί σε βοηθάει να μην χάνεις το πρόγραμμα της περιόδου σου ενώ γνωρίζεις ανά πάσα ώρα και στιγμή πότε (περίπου) έχεις ωορρηξία.

Για Android, το κατεβάζεις ΕΔΩ

Για iOs, το κατεβάζεις ΕΔΩ

Podcast Addict

Αν βαριέσαι να διαβάζεις βιβλία και δεν βρίσκεις πια κανένα ενδιαφέρον στο ελληνικό ραδιόφωνο πρέπει να κατεβάσεις το Podcast Addict, το οποίο σου προσφέρει χιλιάδες podcasts γενικού περιεχομένου. Θα βρεις από μικρές ιστορίες, οικονομικές και πολιτικές αναλύσεις μέχρι συζητήσεις για τον κινηματογράφο.

Θα το βρεις μόνο για Android ΕΔΩ

Παρόμοιο είναι το Podcasts για iOs, το βρίσκεις ΕΔΩ

Το επίσημο app της τράπεζάς σου

Ένα από τα highlight της χρονιάς μου είναι ότι δεν χρειάστηκε να κουνηθώ από το σπίτι μου για να πληρώσω τις οφειλές μου σε ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ και λογαριασμό internet. Τα επίσημα τραπεζικά apps θα σε γλιτώσουν από τις βαρετές ουρές και θα σου διευκολύνουν φοβερά την καθημερινότητα. Μια αναζήτηση στο play store (για Android) και στο app store (για iOs) αρκεί για να αποκτήσεις το δωρεάν app της τράπεζάς σου.

Taxibeat

Επειδή δεν ζούμε σε ταινία και δεν εμφανίζεται ταξί μπροστά μας όποτε το θέλουμε (η Carrie Bradshaw φταίει για αυτό το ψέμα!) πρέπει να κατεβάσεις το taxibeat- έτσι αφενός δεν θα δυσκολευτείς ποτέ ξανά να βρεις ταξί και αφετέρου θα γυρίσεις με ασφάλεια σπίτι καθώς καταγράφεται η διαδρομή και έχεις όλα τα στοιχεία του οδηγού.

Για Android, το κατεβάζεις ΕΔΩ

Για iOs, το κατεβάζεις ΕΔΩ

Moneywise

Αν θέλεις να ελέγχεις τα έξοδά σου και να μην ξεφεύγεις από το μηνιαίο budget πρέπει να κατεβάσεις το MoneyWise. Έτσι θα μπορείς να σημειώνεις τι ξοδεύεις και τέλος του μήνα θα έχεις μια ολοκληρωμένη εικόνα των εξόδων σου.

Για Android, το κατεβάζεις ΕΔΩ

Παρόμοιο είναι το Dollarbird για iOs, το βρίσκεις ΕΔΩ

TVShow Time

Βλέπεις 15 διαφορετικές σειρές και χάνεις την μπάλα με τα επεισόδια που έχεις να δεις; Το TVShow Time είναι ο απόλυτος σύμμαχός σου καθώς σου επιτρέπει να οργανώσεις τις σειρές που βλέπεις ενώ σε ενημερώνει πότε βγαίνει καινούριο επεισόδιο.

Για Android, το κατεβάζεις ΕΔΩ

Για iOs, το κατεβάζεις ΕΔΩ