PUBLI

Ταξίδι σε έναν τροπικό παράδεισο με τρεις νέες προσθήκες στα Chronomat South Sea

Η νέα Chronomat South Sea Capsule Collection της Breitling αιχμαλωτίζει την τροπική ευδαιμονία με τα ζωντανά χρώματα, τους πολύτιμους λίθους και την σχολαστική της χειροτεχνία. Γνωρίστε τις τρεις τελευταίες εκδόσεις

Η Breitling προσθέτει μια εκθαμβωτική νέα τριάδα χρωμάτων στη συλλογή Chronomat South Sea, σχεδιασμένη να σας μεταφέρει σε έναν τροπικό παράδεισο με χρυσές παραλίες, βαθιές θάλασσες, έντονη χλωρίδα και πλούσια βλάστηση.

“Το Chronomat South Sea είναι εμπνευσμένο από την ομορφιά της τροπικής γης και των θαλασσινών τοπίων”, αναφέρει χαρακτηριστικά ο CEO της Breitling, Georges Kern. «Κάθε ρολόι δημιουργεί ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο οπτικό θέαμα φωτός και χρώματος”. Σχεδιασμένη με έμφαση στις γυναίκες, αυτή η νέα συλλογή είναι φτιαγμένη για όσους θέλουν να συνδυάσουν αβίαστο στυλ με όμορφη χειροτεχνία.

ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΟΣ

Τα νέα ρολόγια έρχονται σε μπλε, πράσινους και ροζ χρωματισμούς που περιλαμβάνουν μεταλλικά και μαργαριταρένια καντράν, δείκτες ώρας με διαμάντια και πολύχρωμα στεφάνια με σετ πολύτιμων λίθων. Κάθε ένα μπορεί να συνδυαστεί με ασορτί λουράκι από δέρμα αλιγάτορα ή με το διακριτικό μεταλλικό bracelet της Breitling. Κάτω από το εξαιρετικό εξωτερικό τους, τα ρολόγια Chronomat South Sea φιλοξενούν τον Breitling Caliber 10, ένα αυτόματο μηχανικό μηχανισμό πιστοποιημένο από την COSC, γνωστό για την ακρίβεια και την αξιοπιστία του. Με απόθεμα ισχύος περίπου 42 ωρών, αυτά τα ελβετικής κατασκευής ρολόγια έχουν σχεδιαστεί για να αντέξουν στη δοκιμασία του χρόνου, σαν τις αναμνήσεις ενός τέλειου τροπικού ηλιοβασιλέματος.

Οι θήκες – από ανοξείδωτο ατσάλι, με στεφάνες σε κόκκινο ή λευκό χρυσό 18 καρατίων – έχουν κομψές διαστάσεις στα 36 mm, καθιστώντας τα μια ευέλικτη επιλογή για τους γυναικείους καρπούς. Αδιάβροχα έως 100 m, τα ρολόγια είναι έτοιμοι να σας συνοδεύσουν σε κάθε περιπέτεια, είτε πρόκειται για απόδραση στην παραλία είτε για μια εκλεπτυσμένη βραδινή έξοδο.

ΤΙΜΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Η κληρονομιά της Breitling για τη δημιουργία εξαιρετικών γυναικείων ρολογιών χρονολογείται από τη δεκαετία του 1940. Όλα ξεκίνησαν με το κομψό γυναικείο TransOcean, ένα ρολόι που γιορτάζεται ως η «πιο υπέροχη έκφραση της Breitling precision» το 1957. Στη δεκαετία του 1990, η Lady J έκανε μια τολμηρή δήλωση, ανοίγοντας το δρόμο για την Galactic series 2010 – ένας συνδυασμός εκλεπτυσμένης πολυτέλειας και ασυμβίβαστης τεχνικής πολυπλοκότητας. Πιο πρόσφατες προσθήκες στη γυναικεία συλλογή της Breitling περιλαμβάνουν το Superocean Heritage Pastel Paradise και το εμβληματικό Navitimer 36 και 32.

Το πρωτότυπο Chronomat του 1984 κατέχει μια ξεχωριστή θέση στην ιστορία, που σηματοδοτεί την αναβίωση της Ελβετικής βιομηχανίας ρολογιών. Η κληρονομιά του έχει εμπνεύσει αμέτρητα ρολόγια, συμπεριλαμβανομένων πολλών μοντέλων που είναι αφιερωμένα στις γυναίκες τις τελευταίες τέσσερις δεκαετίες.

Το Chronomat South Sea είναι μια από τις πιο όμορφες εκφράσεις του Chronomat: μια πρόσκληση σε ένα ατελείωτο καλοκαίρι, ανεξαρτήτως εποχής. Τα ζωηρά του χρώματα, η εξειδικευμένη δεξιοτεχνία και η τεχνική αριστεία μαρτυρούν τη δέσμευση της Breitling να ξεπεράσει τα όρια της πολυτέλειας στην ωρολογοποιία