ΕΡΕΥΝΑ

Αν έχεις tattoo, αυτή η έρευνα θα σε εξοργίσει

Το ότι είμαστε ελεύθερες να κάνουμε ό,τι θέλουμε με το σώμα μας είναι ηλίου φαεινότερο. Το ότι μπορεί ο καθένας να βγάζει ό,τι συμπεράσματα θέλει γι' αυτό, μπορεί να μας κάνει έξαλλες. Οι ερευνητές λοιπόν - που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να ρωτούν ανθρώπους για πράγματα που δεν ενδιαφέρουν κανέναν - έβαλαν στο στόχαστρο αυτή τη φορά μια μικρή (not) μερίδα ανθρώπων: τις γυναίκες με τατουάζ.

Ετοιμάσου γι’ αυτό.

Σύμφωνα λοιπόν με τα νέα δεδομένα, οι γυναίκες που έχουν τατουάζ είναι πιθανότερο να είναι πιο διαθέσιμες σεξουαλικά και να έχουν χαμηλότερα standards για τους σεξουαλικούς τους συντρόφους.

Αυτό προέκυψε από την εξής διαδικασία. Οι ερευνητές έδειξαν σε 211 συμμετέχοντες φωτογραφίες των ίδιων γυναικών χωρίς και με τατουάζ. Υπήρχαν τέσσερις επιλογές: καθόλου τατουάζ, ένα τατουάζ τριαντάφυλλο, τατουάζ με νεκροκεφαλή και κόκκαλα και μία ακόμα με τατουάζ πεταλούδα. Η ερευνήτρια Lisa Oakes εξηγεί “Όταν είχε ένα tattoo, βαθμολογήθηκε ως πιο δεκτική στο σεξ χωρίς να έχει αποκλειστική σχέση. Έδειχνε να έχει χαμηλότερα standards στην επιλογή ερωτικών συντρόφων και αυξημένη σεξουαλική λίμπιντο σε σχέση με τη γυναίκα χωρίς tattoo”.

Aν δεν είναι αυτός ο ορισμός του σεξισμού, τότε τι;