ΚΟΥΙΖ

Κουίζ: Τι αυτοκίνητο σου ταιριάζει;

Όπως όλα στη ζωή έτσι και το αυτοκίνητο. Να έχεις κάτι που να σου ταιριάζει και να ικανοποιεί τις ανάγκες σου. Το αυτοκίνητο είναι επένδυση αλλά και ευκολία. Όταν οδηγείς είσαι αυτόνομη. Δε χρειάζεται να σκέφτεσαι πώς θα γυρίσεις το βράδυ σπίτι ή πώς θα πας τα παιδιά στο σχολείο. Δεν είσαι υποχρεωμένη να αγγαρέψεις κάποιον να σε μετακινήσει, ούτε να φορτωθείς τις σακούλες του σούπερ μάρκετ. Ακόμα και σαν ψυχοθεραπεία μπορείς να δεις την οδήγηση. Δεν είσαι και στα πολύ καλά σου; Αντί να μείνεις σπίτι και κατά πάσα πιθανότητα να τσακωθείς, μπαίνεις στο αυτοκίνητο κατηφορίζεις παραλία μεριά, αφήνεις το αεράκι να σε ανανεώσει, ακούς και λίγο Eros Ramazzotti της νοσταλγίας, γυρίζεις σπίτι άλλος άνθρωπος.

Εντοπίζεις τις ανάγκες σου και μετά καταλήγεις στο αυτοκίνητο που είναι ιδανικό για εσένα. Ορίσαμε το γενικό πλαίσιο και πάμε παρακάτω στις σημαντικές λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά. Θέλεις η δική σου ευθύνη να περιορίζεται στη βενζίνη ή το πετρέλαιο και στο πλύσιμό του; Θέλεις να έχεις αυτοκίνητο χωρίς να έχεις το άγχος που το συνοδεύει; Το άκουσα το δυνατό ‘ναι’ και έρχομαι δίπλα σου για να σου μιλήσω για τη LeasePlan.

Το leasing έχει μπει πια στη ζωή μας. Αντί να το αγοράσεις θα προβείς στη μακροχρόνια μίσθωση του αυτοκινήτου που επιθυμείς. Κι επειδή δε διανύουμε εποχές κατάλληλες για οικονομικά ανοίγματα τα LeasePlan Superdeals θα γίνουν σύμμαχος. Ανάλογα με τις ανάγκες και το μηνιαίο budget σου θα βρεις το ιδανικό.