LIFE

Πώς μια βαρετή καθημερινή στο κέντρο της Αθήνας μπορεί να γίνει καλύτερη κι από Σάββατο

24MEDIA

Είναι καθημερινή, δε δουλεύεις – πες πως έχεις ρεπό - και σκέφτεσαι πως αν καθίσεις λίγο ακόμα μέσα στο σπίτι θα δώσεις ονόματα και στα ντουβάρια. Έξω η ζέστη μοιάζει απειλητική αλλά αυτό δεν πρόκειται να σε εμποδίσει να ζήσεις έντονες στιγμές ακόμα και μέσα στην Αθήνα, αλλά και στις όμορφες κοντινές της παραλίες! Επειδή λοιπόν, έχουμε πάθει και έχουμε μάθει, σου παραθέτουμε εδώ τη λύση για το πως θα περάσεις μια ολόκληρη ημέρα στο καυτό λεκανοπέδιο.

Αρχικά, θα πρέπει να οργανωθούμε! Ξεκινάμε με το κατάλληλο ντύσιμο και με τη λογική ότι ίσως και να επιστρέψουμε πίσω στη φωλιά μας, βραδάκι. Οπότε, επιλέγουμε δροσερά ρούχα και ταυτόχρονα casual. Προσωπικά, θα πρότεινα άνετη πουκαμίσα σε γήινες αποχρώσεις και τζιν βερμούδα αλλά όχι εφαρμοστή. Ως προς το παπούτσι, νομίζω πως ένα άνετο σανδάλι θα ήταν το ιδανικό. Το μυστικό τώρα βρίσκεται στα αξεσουάρ που θα φορέσουμε αλλά και στο μακιγιάζ. Ο κανόνας μας πάντα είναι ένας: Όσο σουρουπώνει, τόσο προσθέτω. Με λίγα λόγια, ξεκινάμε με ελαφρύ μακιγιάζ και ελάχιστα αξεσουάρ και στη διάρκεια της μέρας κάνω μικρές προσθήκες. Επειδή η ώρα περνάει όμως, γέμισε το Doughnut backpack σου με όλα αυτά τα απαραίτητα, κλείδωσε την πόρτα και φύγαμε!

24MEDIA

 Φωτογραφίες: Αγγελική Καλαμαρά

Το πλάνο έχει ως εξής, καφέ ή δροσερό Smoothie στο χέρι και όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην θάλασσα των Νοτίων προαστίων. Είναι τόσο κοντά μας η θάλασσα, σίγουρα θα έπρεπε να την επισκεπτόμαστε πιο συχνά. Αδειάζει το μυαλό και χαλαρώνεις απίστευτα.

24NEDIA

24MEDIA

Αφού πάρουμε δυνάμεις, μυρίσουμε θάλασσα, παίρνουμε την τσάντα μας στον ώμο και ανηφορίζουμε προς το κέντρο! Στο Macaroon backpack μου, που χωράει τα πάντα, έχω το αντιηλιακό μου και όλα τα απαραίτητα έτσι ώστε να φρεσκάρω την εμφάνισή μου χωρίς να χρειαστεί να επιστρέψω σπίτι. Σειρά έχει καφεδάκι με παρέα σε ταράτσα! Μα μεσημεριάτικα μέσα στη ζέστη θα πάμε ταράτσα; Κι όμως… Πλέον οι περισσότερες ταράτσες, είναι τόσο καλά εξοπλισμένες με όλα τα απαραίτητα, για να αντιμετωπίσουν ακόμα και τον χειρότερο καύσωνα.

24MEDIA

24MEDIA

Άραγε το ρολόι το έχουμε κοιτάξει καθόλου; Κι όμως, να που το απόγευμα έφτασε και ο ήλιος σιγά σιγά «επιβιβάζεται» για άλλες πολιτείες. Ώρα λοιπόν, να επιβραβεύσω τον εαυτό μου που έχει μείνει και παλεύει στην πόλη. Παίρνω την κολλητή μου και συνεχίζουμε για πλατεία Μεταξουργείου. Χαλαρό φαγητό και καλή παρέα είναι ότι χρειαζόμαστε όλοι για να παλέψουμε το καλοκαίρι στην πόλη!

24MEDIA

Μέχρι εδώ νομίζουμε περνάς και εσύ καλά. Μ’ αυτά και μ’ αυτά πάντως το βράδυ έφθασε. Σε πείσμα μα και σε άρνηση δεν θα γυρίσω σπίτι από τώρα – άλλωστε ήμουν ξεκάθαρη στην αρχή όταν έλεγα θα πάρω μαζί μου στην τσάντα μου όλα όσα χρειαστώ για μια all day εξόρμηση. Το καλό είναι ό,τι παραμένω μάχιμη και τα έχω καταφέρει να ανταπεξέλθω σωστά σε όλα τα challenge της ημέρας – τα ευχαριστώ στο Doughnut backpack μου και όχι στη βαλίτσα του Sport Billy! Νεσεσέρ με καλλυντικά, αντιηλιακά, πασμίνα, βιβλίο, πορτοφόλι, power bank όλα όσα χρειάζομαι και άλλα τόσα χωράνε στο όμορφο πορτοκαλί μου backpack.

Τέλος, το τι ώρα θα επιστρέψω σπίτι, ακόμη δεν το έχω αποφασίσει!

24MEDIA

Βρες τα Doughnut στο Ιnstagram και σε 60 σημεία πώλησης.