ΓΑΜΟΣ

Προτάσεις για μπομπονιέρες πέρα από τα καθιερωμένα

Ο γάμος είναι σπουδαία υπόθεση για τις περισσότερες γυναίκες. Για άλλες όχι τόσο, αλλά και πάλι όταν οργανώνουμε αυτή τη σπουδαία για τη ζωή μας μέρα, όλες θέλουμε να είναι τα πάντα στην εντέλεια και σίγουρα όχι τετριμμένα.

Οι μπομπονιέρες είναι ένα από τα πιο δύσκολα tasks για εκείνη τη μέρα, αφού στις περισσότερες των περιπτώσεων καλείσαι να βρεις μια λύση που να συνδυάζει νόστιμο περιεχόμενο, fancy περιτύλιγμα και κάτι συμβολικό που να θυμίζει στους καλεσμένους ότι είναι κάτι από τον γάμο σας. Να είναι κάτι χρηστικό, όχι συνηθισμένο και βαρετό, αλλά να μπορεί να καταλάβει και η θεία από το χωριό σε τι χρησιμεύει και πού μπορεί να το βάλει.

Με όλα αυτά σαν δεδομένα, ρίξε μια ματιά στις παρακάτω ιδέες και πάρε έμπνευση για τις μπομπονιέρες που θα αναζητήσεις εσύ για τον δικό σου γάμο.

Μπισκότα αντί για κουφέτα

Αν βαρέθηκες τα κλασικά κουφέτα (ή αυτά με τη σοκολάτα), μπορείς να παραγγείλεις από το ζαχαροπλαστείο, εκείνα τα φανταστικά βουτυρένια μπισκότα με το γλάσο, και -γιατί όχι- γράψε και τα ονόματά σας πάνω.

Τσάι ή μπαχαρικά σε μπουκαλάκι

Κάτι που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι καλεσμένοι σου και με κάποιο τρόπο συνδέεται με εσάς είναι το ιδανικό δώρο. Για παράδειγμα κάποιο μπαχαρικό ή τσάι από τον τόπο καταγωγής της νύφης ή του γαμπρού ή κάποιο τοπικό ποτό θα ήταν ιδανικό για μπομπονιέρα.

Καφές

Ένας cold brew σε μικρή δόση είναι ιδανικός για να ξυπνήσει τους καλεσμένους σας ώστε να είναι έτοιμο για το after party.

Mικρά γλαστράκια

 

Τα μικρά κακτάκια ή κάποιο άλλο γλαστράκι είναι πολύ στη μόδα και μπορείς να συνδυάσεις αυτό σας το δωράκι με κάποιο λογοπαίγνιο για το πώς πρέπει να φροντίζεις και τις σχέσεις για να ανθίσουν και να μεγαλώσει η αγάπη.

Εναλλακτικά δοχεία

 

Αντί για το κλασικό τούλινο πουγκί, επίλεξε να βάλεις τα κουφέτα σας σε κάποιο άλλο πιο χαριτωμένο και λιγότερο κοινότυπο δοχείο.

Goodie bag

 

Ένα τσαντάκι που να περιέχει για παράδειγμα τα αγαπημένα σνακ του ζευγαριού είναι επίσης μια πολύ ωραία και ξεχωριστή ιδέα.

Μέντες

Πολύ καλά διάβασες. Αντί για κουφέτα, μπορείς να ετοιμάσεις μέντες σε σχήμα καρδούλας και να τις βάλετε σε κουτάκια με τα ονόματά σας. Χαριτωμένο και διαφορετικό.