LIFE

Ο πιο hot καλοκαιρινός προορισμός σε απόσταση αναπνοής

Αν και εσύ σαν και εμάς δεν περιμένεις μόνο εκείνη την εβδομάδα που θα περάσεις στο νησί, αλλά θέλεις να αξιοποιήσεις κάθε αχτίδα και κάθε κόκκο του πολύτιμου καλοκαιριού, τότε θα έχεις ήδη σκανάρει τις πιο κοντινές σου επιλογές και λογικά έχεις ενθουσιαστεί όπως και εμείς με την προοπτική να απλώσεις την πετσέτα σου στο θρυλικό Astir Palace –αν δηλαδή δεν το έχεις ήδη κάνει, καθώς ως εμβληματικός προορισμός για δεκαετίες αποτέλεσε το κοινό σημείο αναφοράς διεθνούς, εγχώριου τζετ σετ και όχι μόνο. Η ανανεωμένη Astir Beach εξακολουθεί μέχρι και σήμερα να αποτελεί την πιο stylish εμπειρία της Αθηναϊκής Ριβιέρας, προσφέροντας πολλαπλούς λόγους να την επισκεφθείς ξανά και ξανά.

 

Επιστρέφοντας λοιπόν στις δικές μας περιηγήσεις, και αφού λοιπόν μείναμε να χαζεύουμε τις φωτογραφίες, και αφού αναφωνήσαμε κάπου στις 58 φορές πως ναι, όσοι μας το είπαν είχαν δίκιο, ξεκάθαρα πρόκειται για το κόσμημα της Αθηναϊκής Ριβιέρας, αποφασίσαμε να κάνουμε επιτόπια έρευνα τόσο στην χρυσή ακτή της, όσο και στα αμέτρητα activities που μας προσφέρει. Όσο όμως και αν είχαμε προετοιμαστεί, δεν μπορούσαμε να φανταστούμε τις αμέτρητες επιλογές και τις εγκαταστάσεις που θα αντικρίζαμε.

 

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Τα απαραίτητα. Εννοώ φυσικά τα cocktails και το φαγητό. Να σε ενημερώσουμε λοιπόν πως το εστιατόριο nice n easy κατεβαίνει στην Astir Beach ως nice n easy seaside, δίνοντας στην παραλία την υγιεινή, αλλά και παράλληλα gourmet αύρα που της ταιριάζει. Οπότε σημείωσε πως είτε στον χώρο του εστιατορίου, είτε σε μια άνετη ξαπλώστρα πλάι στο κύμα, με το πάτημα ενός κουμπιού σε περιμένουν πολλές διαφορετικές γεύσεις, αλλά και καλοκαιρινά cocktails.

 

Βέβαια από τη στιγμή που παρκάραμε μέχρι να φτάσουμε στις ξαπλώστρες μας πέρασε μια κάποια ώρα, γιατί κολλήσαμε πρώτα στα καταστήματα με τα αγαπημένα μας brands. Γιατί, ναι, στην Astir Beach θα κάνεις και shopping!

 

Αν μετά το shopping και πριν τα cocktails αποφασίσεις να ζήσεις λίγο πιο δραστήρια, τότε έχεις να διαλέξεις ανάμεσα σε μαθήματα θαλάσσιου σκι, να επισκεφτείς τους ειδικά διαμορφωμένους χώρους για ρακέτες και beach volley, ενώ εμείς αποφασίσαμε πως όλο το καλοκαίρι θα το επενδύσουμε σε μαθήματα SUP Yoga, τα οποία είναι και δωρεάν! Με φόντο το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα της Astir Beach, η εμπειρία της Yoga πάνω στο νερό θα σου προσφέρει αναζωογόνηση και μια πρωτόγνωρη εσωτερική ισορροπία.

Σε πιο πρακτικά ζητήματα, να σε ενημερώσουμε πως έχεις 3 επιλογές συνδρομών: Με τις Black και Gold κάρτες εξασφαλίζεις αυτόματα πρόσβαση στην παραλία, ενώ με το Platinum Membership Program γίνεσαι μέλος με exclusive προνόμια. Η επίσκεψη στην Astir Beach δεν είναι μία εξόρμηση σαν όλες τις άλλες. Είναι μία πολύπλευρη καλοκαιρινή εμπειρία που μπορείς να ζήσεις είτε με τις φίλες είτε με το αγόρι σου. Από εκείνες τις απολαύσεις στη ζωή, που αξίζει να ενδώσεις και να θυμάσαι για πολύ καιρό μετά.