LIFE

Ο λόγος που αυτό το status έχει πάνω από 50.000 κοινοποιήσεις, θα σε συγκινήσει

Ο Βob Cornelius, έχει έναν γιο, τον Christopher. Tώρα που ξεκίνησαν και πάλι τα σχολεία, το δικό του διοργάνωσε μια βραδιά για τη νέα σχολική σεζόν και κάθε παιδάκι έπρεπε να απαντήσει σε ένα ερωτηματολόγιο.

Ο Bob έβγαλε φωτογραφία τις απαντήσεις του γιου του γεμάτος περηφάνια. Το αγαπημένο του φαγητό είναι η πίτσα, το αγαπημένο του σόου ο “Elmo”, αλλά λίγο πιο κάτω ο Christopher έγραφε κάτι που δεν άρεσε καθόλου στον μπαμπά του “Μερικοί από τους φίλους μου είναι οι: Κανένας”.

Αυτή η απάντηση του αυτιστικού γιου του, έκανε τον Bob να γράψει ένα πολύ συγκινητικό στάτους στο facebook: “Ποτέ δεν μου έχει ξανατύχει να με πληγώσουν τόσο πέντε γράμματα, τα οποία δεν απευθύνονταν καν σε μένα… ήταν μια πολύ απλοϊκή δήλωση που όμως έλεγε τόσα πολλά.”

H μόνη λύση που μπορώ να σκεφτώ είναι να το μοιραστώ μαζί σας και να σας ζητήσω να κάνετε μια συζήτηση με τα παιδιά σας. Εξηγήστε τους παρακαλώ ότι τα παιδιά με ειδικές ικανότητες καταλαβαίνουν πολύ περισσότερα απ’ όσα νομίζουμε. Το προσέχουν όταν οι άλλοι τους αγνοούν και ειδικά όταν τους συμπεριφέρονται διαφορετικά απ’ ότι σε όλους τους υπόλοιπους. Πιστέψτε με, τους πληγώνει πολύ, ακόμα κι αν δεν είναι προφανές σε σας και σε μένα.

 

Το στάτους του Bob έχει μοιραστεί πάνω από 50.000 φορές, και πολλοί γονείς έσπευσαν να τον στηρίξουν. Στα όσα λέει έχει συμπεριλάβει και τη διεύθυνσή τους, προκειμένου όποιος θέλει, να τους επισκεφθεί και να δέιξει στον μικρό Christopher ότι δεν έχει μόνο έναν φίλο, αλλά χιλιάδες.