ΓΑΜΟΣ

5 πράγματα που πρέπει να γνωρίζει κάθε νύφη για τη μέρα του γάμου της

Είπες το μεγάλο "ναι" και η μέρα του γάμου σας πλησιάζει. Είτε είσαι παραδοσιακή νύφη είτε όχι, πρέπει προετοιμαστείς 100% για τη μεγάλη στιγμή- σωματικά και νοητικά. Η Rachel Zoe, γκουρού του στιλ και υπεύθυνη για τα outfits δεκάδων celebrities έδωσε ένα μικρό top5 για να μην καταλήξεις στην τελετή κάπως έτσι:

αλλά να κυλήσουν όλα καλά και να είσαι κάπως έτσι:

#1 Να έχεις σνακ μαζί σου

Πρέπει οπωσδήποτε να έχεις ένα σνακ μαζί σου- εκτός από καραμέλες για να φρεσκάρεις την αναπνοή σου, καθώς θα περάσουν πολλέεεεεες ώρες μέχρι να καταφέρεις να φας μια μπουκιά. Σκέψου μόνο ότι πριν πας στην εκκλησία δεν θα έχεις φάει και ότι θα πρέπει να μείνεις με άδειο στομάχι μέχρι να χαιρετήσετε όλους τους καλεσμένους, να βγάλετε φωτογραφίες, να χορέψετε, κλπ. Οπότε σνακ!

#2 Μην πιεις πολύ αλκοόλ

Λίγο η ζέστη, τα λόγια του παπά, η κούραση της προετοιμασίας, το άγχος, με το που τελειώνει το μυστήριο συνήθως έρχεται η ώρα που χαλαρώνεις στο νυφικό τραπέζι. Ιδανικό το timing ώστε να γίνεις επιρρεπής στο αλκοόλ. Για να μην χάσεις το πάρτι του γάμου σου, φρόντισε να φας καλά και να πίνεις συνέχεια νερό, ανάμεσα στα ποτά, ώστε να μην σε πειράξει τόσο πολύ η σαμπάνια. Επίσης βασικό: αν οι φιλενάδες σε “πλακώσουν στα σφηνάκια” την ώρα του μακιγιάζ, συγκρατήσου. Μην πιεις πολύ ακόμα δεν έβαλες το νυφικό!

#3 Κάνε ένα test drive στο νυφικό και στα παπούτσια

Για αρκετές ώρες θα είσαι σκαρφαλωμένη πάνω σε 12ποντα ενώ παράλληλα θα κουβαλάς ένα βαρύ φόρεμα, με το οποίο θα πρέπει να περπατήσεις (πάρα πολύ cool και άνετη), να χορέψεις, να φωτογραφηθείς. Ένα test drive με αυτά στο σπίτι θα σε προετοιμάσει ώστε να είσαι έτοιμη για την ημέρα του γάμου.

#4 Πάρε μαζί σου ένα άνετο ζευγάρι παπούτσια

Δεν υπάρχει κάποιος κανόνας που να σου απαγορεύει να βγάλεις τις γόβες σου. Πάρε ένα ζευγάρι σανδάλια, slides, flatforms που να ταιριάζουν με το νυφικό σου και φόρεσέ τα όταν ξεμπερδέψεις με τις φωτογραφίες ώστε να χορέψεις άνετα και χωρίς να πονάς.

#5 Μην φοβηθείς το πέπλο ή την τιάρα

Σύμφωνα με την Rachel Zoe, ”Κάθε νύφη χρειάζεται ένα πέπλο ή μια τιάρα” καθώς μεταμορφώνει ολοκληρωτικά το bridal look σου. Αν, λοιπόν, το σκέφτεσαι κάνε μια έρευνα και θα δεις ότι υπάρχουν διακριτικές τιάρες που μπορούν να ολοκληρώσουν το look σου.